24 Mart 2013 Pazar

27 MART 2013 DOLUNAY ETKİLERİ..


Herkese merhaba,

27 mart çarşamba günü 11:26'da Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek.Oluşturacağı açıda Plutonun yıkıcı etkisi ön planda olacağı için gerilimli bir ilerleyiş söz konusu olacak.


Dolunay zamanı hepimizin bildiği gibi kesin bitişlerin,köklü değişikliklerin ve yeni başlangıçları için koşulların ortaya çıktığı bir dönemdir.Özellikle de bu dolunayda yıkıcı bir etki var.

Çarşamba günü itibariyle ikili ilişkilerde sorunlar ortaya çıkabilir.İletişim kopuklukları meydana gelebilir.Hayatın anlamını sorgulayabileceğimiz bazı gelişmelerin içerisinde yer alabiliriz.Çevrenizden de benzer negatif gelişmeleri duymanız olasıdır.

Ekonomik anlamda da gerileme,ilerleyememe durumu ön plana çıkıyor.Ancak her dolunayda olduğu gibi Ay'ın bu etkisinden fazla etkilenmemek yine bizlerin elinde.Bu haftaki kartımız empati kurmamız gerektiğini söylüyor.Şu zamana kadar her birimiz farklı farklı durumlar yaşadık.Kimimiz olumsuz gelişmelerden oldukça zarar gördü,kimimiz de olumsuz gelişmelerden kıl payı kurtuldu.
Çevremizdeki bu tarz örnekleri her duyduğumuzda o insanların ne hissettiğini bir an olsun aklımızdan geçirmişizdir.Onların bakış açısıyla o olayları ele almışızdır ve her ele aldığımızda kendi bakış açımızıda yavaş yavaş ekleyerek resime daha yukarıdan bakmışızdır.Basit gibi görünsede bütüne "bütün" olarak bakmak kolay değildir.

Bu hafta empati öğesine odaklanmanızı öneririm.Emin olun içerisinde bulunacağınız koşullarda empatik davranışlar sergilemeniz hem genel olarak olayların akışını şifalandırır hem de size çok şey katar.Gergin ortamlarda iç sesinize odaklanın..İçinizdeki çocuğun sesine kulak verin.O her zaman herkesin hayrına bir yol çizmenizi söyler ve o yolu size işaret eder.

Perşembe ve cuma günü genel olarak uğraştığınız bir konuya ciddi bir odaklanma sağlayabilirsiniz.Burada da dikkat etmeniz gerekiyor.Odaklanmayı abartırsanız enerjinizi düşürürsünüz.Gerektiği şekilde olayları inceleyin.Gereğinden fazla üzerine düşülen kavramlar sizi yorar ve sıkıntıya sokar.O nedenle zihinsel olarak biraz rahat olmaya çalışın.

Gazetelerden,televizyonlardan hatta yakın çevrenizden hoş olmayan olaylar duyabilirsiniz.Normalde hayatın içerisinde bu tarz şeyler çok fazla ancak bu hafta üstü üste gelmesi sizi bunaltabilir.Nefes alın ve nefesinize odaklanın..Elbet gidişat bu şekilde devam etmeyecek.Sadece bir süreç..Süreçler genelde sancılı olur ama kişisel ve ruhsal gelişiminiz için size çok şey katar.

Spiritüel anlamda dolunay zamanı koruma ve korunma anlamında meditasyonlar,uygulamalar yapabilirsiniz.Ametist ve kristal kuvar gibi taşları kullanmanız enerji seviyenizi yükseltir ve sizi rahatlatır.Bu hafta kendinize mutlaka kısa da olsa biraz zaman tanıyın.Hoşunuza giden şeylere yönelin.Sevdiğiniz bir şeyi yapmak sizi mutlu etmek dışında farkında olmasınızda evrene,diğer insanlara güzel enerjiler yayar,etki eder..O nedenle kalbinize ve ruhunuza iyi gelen şeyleri yapın..Gezin,kitap okuyun,meditasyon yapın.."An"ı hissedin..

Birçok yerde 27 mart dolunayı için negatif yazılar okumuş olabilirsiniz.Üzülmeyin stress yapmayın!Bilin ki herşeyi değiştirecek güç sizin içinizde..İçsel potansiyelinizi ortaya çıkarırsanız her şeyin üstesinden gelip rahat bir nefes alırsınız..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder