10 Mart 2013 Pazar

11 - 17 MART ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

Bu hafta Nigel Suckling'in "Fallen Angel Oracle Cards" destesini kullandım.İlk bakışta "düşmüş melekler" ifadesi birçok kişiyi tedirgin etsede aslında tedirgin olacak bir durum yoktur.Birçok hikaye aslında bildiklerimizin dışında daha farklı bir içeriğe sahiptir..Bu deste olayların ardında yatan gizli bilgileri ortaya çıkarmak için size mükemmel bir yardım sağlar..


Bu hafta yeniayın etkisiyle yeni başlangıçlar olacak.Girişimlerinizin sonucu fazlasıyla olumlu bir şekilde alacaksınız.Kişisel gelişiminiz ile beraber sosyal yaşantızda ciddi bir ilerleyiş ve yükseliş söz konusu olacak.Fakat başarıların ve ektiğiniz tohumların meyvelerini toplarken çok dikkatli olmanız gerekiyor.Bu hafta enerjinizi düşüren kişilerden biraz uzak durmanız gerekiyor.Kartlar bu uyarıyı bizlere gösteriyor.Düşman olarak gördüğünüz kişiler varsa  kendinizi korumaya alıp bu kişilerden uzak durmaya çalışın..
Balık burcunun pazartesi itibariyle duygusal etkisi zaman zaman sizleri maziye döndürebilir.Hatta eski bir dostunuzla iletişime geçip keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Yeni bir projeye adım atmak gibi bir niyetiniz varsa (bu bir ilişki de olabilir,sosyal anlamda gelişmekte olan bir olay da olabilir) adım atmadan önce destek alabileceğiniz kişileri gözden geçirin derim.Doğru kişilerden destek alıp hızlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz ancak hatalı kişiler yerinizde saymanıza da neden olabilir.Bu nedenle dikkatli hareket etmekte fayda var.

Haftanın sonlarına doğru keyifli ortamlarda bulunup bazı kutlamalar yapabilirsiniz.Hayatın tadını çıkarmak anlamında farklı farklı aktivitelerde bulunmanız olası.Kendinizi eğlenceye kaptırmışken gözünüzden kaçmaması gereken olayları ihmal etmemeniz gerekiyor aksi takdirde biraz başınız ağrıyabilir.
Maddi anlamda da bereket dolu bir hafta bizleri bekliyor.Var olan maddi kaynaklarınızı etkili şekilde kullanabileceğiniz koşullar meydana gelecek.Ancak elementi ateş olan burçların biraz daha temkinli olmasında fayda var çünkü bir anda ortaya çıkıp önemli harcamalar yapmanıza neden olacak gelişmeler meydana gelebilir.

Genel olarak bu hafta hem keyifli olacak hem de dikkatli davranmamızı gerektirecek davranışlarda bulunmamızı sağlayacak.Yani ufak görünen pürüzleri ihmal etmememiz konusunda ciddi bir uyarı var.Bu uyarıları dikkate almazsak yaşadığımız olumu duygular yavaş yavaş rengini değiştirip enerjinizi düşürebilir.
Akışta kalmakta fayda var.Her olayı gerektiği şekilde ele alıp mantık ve duygu dengesiyle sonuçlandırmaya çalışırsak herkesin hayrına bir süreç doğacak.Tetikte ve an'da kalırsak evren,yaratıcı güç zaten bizimle..Bu gücü fazlasıyla hissedeceğiz..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder