24 Mart 2013 Pazar

25 - 31 MART ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

25 mart haftasına giriş birçoğumuz için sıkı bir şekilde başlayacak.Özellikle çarşamba günü terazi burcunda gerçekleşecek dolunayın etkisiyle beraber biraz sert bir etki söz konusu olacak.


Haftanın ilk günü itibariyle yoğun bir tempo içerisinde bulunabilirsiniz.Kaynaklarınızın kullanımı açısından bazı engeller ortaya çıkıp sizi biraz sıkıntıya sokabilir.Uzun süredir içinde bulunduğunuz proje,iş vb. bir uyguşlama varsa bunun gelişimini engelleyecek bazı engellerin orataya çıkması muhtemel.Tabii ki bu engeller zorluklar portaya çıktığında fevri davranmamanız gerekiyor.Özellikle herşeyin sarpa sardığını düşündüğünüz bir an içerisine girerseniz lütfen hareket etmeyin.Olduğunuz yerde kalın.Bu şekilde dışsal faktörleri analiz edebilir ve olayın içerisindeki konumunuzu objektif bir şekilde ele alıp çözüm üretebilirsiniz.Hareket etmek güzeldir ancak bazen olduğumuz yer kalmak daha avantajlıdır.

Çarşamba günü gerçekleşecek dolunayın etkisiyle hayatımızda bazı keskin değişikliklerin olması muhtemel.Dolunayın etkisini ayrı bir başlık altında bloğumda yazacağım.

Var olan koşulların kötüye gitmesi,rutinleşmesi yeni başlangıuçlar yapmamıza etki edecek.Yenilik korkusu normalde herkesi etkiler ancajk gidişatın umutsuzluğu adım atmamız için bize yardımcı olacak.Yani ilahi kaosu ilahi lütuf izleyecek.Moralinizi bozmayı  merkezinizde kalın.Plütonun dolunay zamanı meydana çıkaracağı negatif etkiler genel anlamda ekonomik,siyasal,sosyal alanlarda ciddi şekilde ortaya çıkacak.
İkili ilişkilerde var olan sorunlar net şekilde çözüleceğe benziyor.Ancak bu çözülme ilişkinin sonlanması gibi daha da iyiye gitmesi gibi farklı şekillerde meydana gelebilir.Yani kesin ve net sonuçlar ortaya çıkacak.Belirsizlikler yok olacak.

Zaman zaman kendi içimizde bazı çatışmalar yaşayabiliriz.Temel bakış açımızda bazı sarsıntılar meydana gelebilir.Diğer tüm faktörlerde olduğu gibi merkezinizde kalıp yavaş bir şekilde adım atarsanız üstesinden çok rahat bir şekilde gelebilirsiniz.

Çevrenizde meydana gelecek bazı olaylar ister istemez canınızı sıkıp motivasyonunuzu düşürebilir.Hayat enerjinizi üstte tutmaya odaklanın.
Cuma günü itibariyle gergimn olan ortamlarda derahlama görünüyor.Sonuçta en karanlık an'dan sonra güneş kendisini gösterir.

Spiritüel olarak bu haftkai çalışmalarınızda koruma ve korunma odaklı çalışmalar yapmanız çok avantajlı olur.En azından gergin geçebilecek anları bu şekilde güvence altına almış oluırsunuz.Ametist,kristal kuvars gibi taşlarla bu hafta yapılacak çalışmalar çok güzel sonuçlar ortaya çıkarabilir.

Genel olarak karamsar bir hafta gibi görünsede unutmayın ki hayattaki gelişmelerin çoğu insanoğlunun elindedir.Elbette can sıkıcı gelişmeler yaşanır ancak her sıkıntının içerisinde bir ışık vardır.Önemli olan o ışığı buluğ derinlerde çıkarıp etrafınıza yaymak..Ayrıca bu haftaki bu durumun nedeni Terazi burcunda gerçekleşecek dolunayın etkisidir.Gergin bir etki ortaya çıkarıyor.Ancak iç sesinizle irtibar halinde olup yavaş ve temkinli adımlar atarsanız inanın olumsuz enerjiler sizi çok etkilemez.Her zaman dediğim gibi merkezinizde kalın..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder