3 Mart 2013 Pazar

04 - 10 MART ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese Merhaba,

Bu hafta Steven D. Farmer'in "Mesages From Your Animal Spirit Guides Oracle Cards" destesini kullandım.Bu deste ruhsal durumunuzdaki çözülmeyen kısımların ortaya çıkmasına oldukça yardımcı olur ve size yol gösterir..


Bu haftaya gelince,uzun süredir birçoğumuz koşuşturmalardan yorulmuş bir vaziyette rutin işlerimizi sürdürmekteyiz.Bu nedenle bu hafta kendimize zaman ayırmamız gerekiyor.Özellikle biraz yalnız kalmanız ve enerjinizi dengelemeniz için haftanın ilk günlerini iyi değerlendirmenizi öneririm.Yalnız kalmak derken,sakın %100 insanlardan kendinizi soyutlama olarak algılamayın..Günlük işlerinizin dışında kendinizle başbaşa kalabileceğiniz birkaç saat yaratın.Hayatınızda eksik olan bazı denge unsurları var..Bunların farkına varıp dengenizi sağlamak için iç sesinizi dinleyin.Bu sesi duymak içinde kendinizle başbaşa kalmanız gerekiyor..

Geçen haftalardan itibaren birçok itici güçle karşılaşmış ve kendinize göre doğru olan birçok şeyi de savunmuş olabilirsiniz.Bu hafta aynı şekilde tepki verip değiştirmeye çalışacağınız bazı gelişmeler olabilir.Fakat  kavga edip olayları değiştirmek yerine durumu kabul edin (burada kendinizden ödün verin demiyorum).Koşullara göre siz şeklinizi değiştirin.
Bazı gelişmeler bütünümüzün dışında gelişsede ve bizlerden çok farklı olsa da şekil değiştirerek olaylara adapte olabilir ve almamız gereken deneyimi alıp rahat bir nefes alabiliriz.Sürekli aynı bakış açısıyla farklı olayları ele alırsanız benzer sonuçlar çıkarırsınız.Önemli olan her olayda farklı bir vizyonda hareket etmektir.Şekil değiştimekten bahsettiğim de budur.Öz'ünüzü değiştirmeden koşullara uygun hareket etmek..
Bu hafta bunu deneyimleyeceksiniz.Özellikle bu şekilde davranan birçok kişi için haftanın sonlarına doğru oldukça güzel gelişmeler yaşayacak.Farklı bakış açıları farklı deneyimler kazandıracak.

Yaşadığınız olumsuz deneyimler bu hafta birçoğunuz için asıl amacını ortaya çıkaracak.Yani yaşadıklarınız sizin gelişiminiz ve şifalanmanız için gerekliydi.Bunun farkına varmak mükemmel bir histir..bu hissi haftanın sonlarına doğru duyumsayacaksınız.

İlişkisi olanlar için klasik bir süreç olacak..rutin gidişatlar biraz sıradanlık yaratabilir ancak bu durumu dinlenme olarak ele alırsanız kazançlı çıkarsınız.Maddi durumlar içinde aynı şey geçerli..Ciddi sıkıntıların olmayacağı ama çok güzel gelişmelerinde olmayacağı sıradan rutin bir gidişat görünüyor.

Spirituel anlamda çalışmalar yapanlar için tavsiyem; dilek ve isteklere odaklanmaktan çok an'ı şifalandırmaya yönelik uygulamalar yaparsanız hem geçen hafta ki dolunayın etkisinden kurtulabilirsiniz hem de yükselmek adına uygun koşulları oluşturabilirsiniz.Özellikle pembe kuvars ile bu hafta yapılan çalışmalar enerjinizi dengelemek ile birlikte ruhsal durumunuzu da temizleyecektir.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder