24 Nisan 2013 Çarşamba

25 NİSAN 2013 DOLUNAY ETKİLERİ..


Herkese merhaba,

25.04.2013 perşembe günü akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ve ay tutulması biraz zorlu bir dönemim habercisi.Akrep burcunda gerçekleşmesi biraz can sıkan olayların meydana geleceğini,belirli kişilerin ön planda olacağını gösteriyor.


Dolunay için seçtiğim kart bize yaşanacak sıkıntılı anlarda bile umudumuzu kaybetmememizi söylüyor.Bunun için mutlak surette dikattimizi ön plana çıkarmamız ve işaretlere değer vermemiz gerekiyor.

Dolunaya giriş an'ından itibaren elementi su olan burçlarda,soru işaretleri ortaya çıkabilir.Yaşam amacınız,var olan işlerinizin gidişatı,istekleriniz,sosyal ilişkilerinizdeki pürüzler farklı şekilde kendisini yansıtıp kendi içinizde kaybolmanıza neden olabilir.Her zaman dediğim gibi akışta kalmakta büyük fayda var.Olur olmaz senaryolar üreterek enerjimizi düşürmemeye gayret etmeliyiz.

25 nisan akşamı itibariyle ortalama 3-4 gün boyunca karışık ve sembolizmi yüksek rüyalar görmeniz olasıdır.Bu rüyalar size ağırlık versede temelinde birçok mesaj taşır.Klasik bir rüya olarak değerlendirmek yerine rüyalarınızı analiz etmenizi öneririm.Basit gibi görünsede buz dağının altında kalan kısımla irtibata geçmenize yardımcı olabilir..

Siyasi açıdan da gergin birkaç gün olabilir.Aslında gerginlik her zaman mevcut ancak bu gerginlik  birkaç gün biraz daha farklı bir boyuta taşınabilir.Dolayısıyla motivasyonunuzu etkileyebilir.

Sağlık açısından da tedbirli olmakta fayda var.Eğer bir sorununuz varsa bunu ihmal etmeden dolunayın göstereceği etkileri de dikkat alarak derhal aksiyon almanızı öneririm.İleride sıkıntı yaratmaması adına buna önem vermeniz gerekiyor.

Uzun süredir sonuçlandırmak istediğiniz planlarınız varsa bunları erteleyelim çünkü  farklı risklerin doğması ve planınızı bozması olası.. Sıkıntı yaratıp üstünü kapadığınız konuların ise tekrar gündeme gelmesi biraz sarsıcı olabilir.

Spiritüel çalışmalar yapanlar için tavsiyem barış ve huzur temelli genel uygulamalar yapmalarıdır.Bireysel çalışmalardan çok genele yayılan çalışmalar hem birlik beraberlik duygusunu ortaya çıkarır hemde ortak bilinçte kalıp evrene katkımızı daha da kutsallaştırır.

Genel olarak dolunayın akrep burcunda gerçekleşmesi gerginlik yaratıyor ancak her zaman dediğim gibi merkezimizde kalırsak ve olayları abartmadan gerektiği şekilde ele alıp akışa bırakırsak emin olun gerginliğin içinde yatan fırsatlarla karşılaşabilir,içimizdeki çocuğun sesini net şekilde duyabiliriz.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder