14 Nisan 2013 Pazar

15 - 21 NİSAN HAFTASI YORUMLARI..



Herkese merhaba,

Bu haftanın yorumu için Toni Carmine Salerno'nun "Gaia Oracle" destesini kullandım.Afirmasyonlar ve rehberlik için çok güzel bir destedir..


Haftanın ilk günü itibariyle nedensiz bir bıkkınlık/endişe hissi duyumsamamız olası görünüyor.Süregelen işlerde kısıtlanma söz konusu olabilir.Yani bir sonuca ulaşacağını düşündüğünüz bir iş, ilerlemesini istediğiniz bir ilişki vb. durumların bir anda kısıtlanması ilerleyişlerinin durması söz konusu olacak.Tabii ki bu durum beraberinde korku ve endişe hislerini de getirecek.Ancak her zaman dediğim gibi bu olumsuz hislere takılıp kalmayın.
Bu duraklama dönemi ister istemez birçoğumuzda rahatsız edici düşünceleri doğuracak.Kendi yazdığımız senaryolar içerisinde sıkışıp kalabiliriz.Bilin ki bu olumsuz durumun arkasında çok güzel bir gelişme sizleri bekliyor..Genellikle negatif gelişmeler umutlarımızı yerle bir eder fakat buna izin vermezsek ardında yatan ışığı görebiliriz.

Haftanın 2. veya 3. iş günü sizleri mutlu edecek ve güzel gelişmelerin  habercisi olacak bazı yeni olayların içerisine girebilirsiniz.Aslında yukarıda bahsettiğim duraklama dönemi yeni gelişmelerin habercisi.Yeni pozitif gelişmeler duraklama dönemi içerisinde beklettiğiniz iş,aşk ,sosyal konulara farklı bir bakış açısı ile yaklaşmanızı sağlayacak.Hatta kısıtlanmışlık duygusunu siz yok edip bu olay her ne ise yine siz sonlandıracaksınız.

Belirli kalıpların dışına çıkma vaktinin geldiğini gösteriyor bu hafta.Artık kendi dünyanızın dışına çıkma vakti geldi.Çevresel faktörler sonucu oluşturduğunuz koruma kalkanı aslında amacından sapmış bir şekilde genişlemeye  devam ediyor.Bu da hayatınızın renklenmesine izin vermiyor.Kalıpları kırmanın vakti geldiği için kendi dünyanızın da ötesine adım atmaktan çekinmeyin.Belirlediğiniz davranış modellerinden çıkın.İçinde bulunmak istediğiniz ancak her nedense bulunmaktan tedirginlik duyduğunuz ortamlara girin.Yaşadığınız gezegene,insanlara,evrene yansıtacağınız enerji bu yönde renklenerek baştan aşağıya yeni bir yapılanmanın müjdesini gösterecek.

Haftanın sonlarına doğru ilişkisi olanlar ilişkilerinde hissettikleri endişe ve belirsizlik duygularının aslında ilizyondan ibaret olduğunu keşfedecekler.Hatta bu keşif sonucu partnerleri ile aralarındaki sorunları çözümleyip olumlu yönde ilişkinin seyrine katkıda bulunacaklar.Aynı şekilde iş stresi perşembe günü itibariyle azalmaya başlayacak.Korkuların ardında yatan ancak endişe duygusunun görmemizi engellediği yeni fırsatları fark edebilir temeli sağlam,uzun bir süreci temsil eden yeni bir iş ve oluşum içerisine dahil olabiliriz.Yeterki saklanmış gerçeklerin farkına varalım..

Spiritüel çalışmalar yapanlara bu hafta korku,endişe gibi enerjimizi düşüren duyguların şifalanması yönelik uygulamalar yapmalarını öneririm.Temizlenme ve şifalandırma beraberinde daha kutsal bir alan yaratır.Bunu unutmamanız gerekiyor.

Karşınıza çıkan engellere takılıp kalmayın.Bu engellerin aslında birer haberci olduğunun farkına varın.Bu şekilde ardında yatan hediyeyi görüp onu alabilirsiniz.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder