21 Nisan 2013 Pazar

22 - 28 NİSAN HAFTASI YORUMLARI..


Herkese merhaba,

22-28 Nisan haftası etkilerini incelemek için üç ayrı deste kullandım.Earth Magic Oracle Cards,The wisdom of Avalon Oracle Cards ve Angel Dreams Oracle Cards.


Öncelikle bu haftayı ,içsel potansiyelimizi ortaya çıkaracağımız fırsatlarla dolu olduğunu belirtmeliyim.Kişisel azminizin yanı sıra çevresel faktörlerde başarılar kazanmanız adına oldukça olumlu.
Uzun süredir tasarladığınız planları hayata geçirmek için bu hafta oldukça uygun görünüyor.Yapıcı enerjiler oldukça yüksek.Dargın olduğunuz kişilerle barışabilir,yarım kalan işleri tamamlayabilir,durgun olan işlerinizi hareketlendirebilirsiniz.

Bazı kişilerin yeniden doğuşu başlayacak diyebilirim.Ciddi anlamda hayatlarında refah dolu köklü değişimler yaşanabilir.Bu yenilenme dönemini sadece maddi olarak ele almamanız gerekir.Manevi anlamda da yükselme olarak ele alabilirsiniz.İlişkiler,sosyal konum,maddi konular,sağlık vb. durumlar için çok güzel gelişmeler yaşanacak.

Haftanın 3. günü itibariyle bazı riskli gelişmelerde yaşanabilir.Her şeyin pozitif ilerlemesinden dolayı bu riskleri gözünüzden kaçırabilirsiniz.Bu aşamada dikkatli olmanız gerekiyor.Her şeyin istendiği gibi gelişmesi kişide büyük haz uyandırır ancak gözümüzden kaçan bazı olaylar ileride  canımızı sıkabilir.O nedenle her zaman dikkatli olmanızı öneririm.

Burç elementi hava ve ateş olan bazı kişiler gireceği riskli işlerde ortama uyum sağlayarak negatif etkileri pozitife çevirerek başarının tadına varabilecekler.Risk almak güzeldir,donanımlı bir şekilde bu riski almak daha da güzeldir.Kendinizi geliştirin ve en yüksek noktadan hayatınıza bakın.

İlişkiler açısından sorunların çözülmesi,ortalama haftanın son günlerine denk geliyor.Partnerinizle yaşadığınız sorun her ne ise ortak bir kararla bu sorunu çözüp daha huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz.Bu karar aşaması her iki kişinin de salt gerçekleri ortaya koymasıyla meydana gelecek.Yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışın.
Yeni radikal kararlar alan kişiler bu kararların doğru olduğuna dair birkaç güzel işaret alabilir.Bu işaretler haftasonu itibariyle kendilerini göstermeye başlayacak.Tüm duyularınızı uyandırın.Evrenin mesajlarını almak doğru yolda olduğunuzu simgeler..

Spiritüel çalışmalar yapanlar için bu hafta duyguların şifalanmasına yönelik uygulamalar yapmasını öneririm.Değişim dolu enerjilerin etkisi yüksek.Bu etkiyi duyguların temizlenmesi ve arınması yönünde kullanarak gücünüzü ortaya koyabilirsiniz.Akik ve selenit taşı ile çalışmak oldukça faydalı olacaktır.

Havalar ne kadar soğukta olsa bahar mevsiminin sonlarına yaklaşmış durumdayız.Yazın gelişi ile birlikte hayatlarımızında renkleneceğini bilmeliyiz.İnsan ve doğa uyum içindedir.Bu uyumu bozmamanız için "insan" olarak üzerimize düşeni yapmak evrenin ritmiyle hareket etmek demektir..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder