8 Şubat 2013 Cuma

10.02.2013 YENİ AY ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

Yeniay 10.02.2013 pazar günü saat 09:21'de Kova burcunda gerçekleşecek.Farklı etkiler ön planda olurken,içsel potansiyelimizi daha fazla ortaya çıkarabileceğiz.


Hepimizin bildiği gibi çocukluk dönemleri masumlukla sarmalanmış ve huzursal gerçeklikle bütünleşmiştir.Çoğumuz bu iki unsurdan ne yazık ki uzaklaşmış,kendi yarattığımız korku ve endişeler ile hayatımıza devam etmişizdir.Zaman zaman içimizdeki çocuk sesini duyurmaya çalışsada pek başarılı olamamıştır.Ancak yeniay döneminde içimizdeki çocukla,öz benliğimizle kolayca irtibata geçeceğiz.

Özellikle pazar günü öğleden sonra bakış açımızda farklılıklar meydana gelecek ve normalde bakmadığımız pencerelerden kendimize bakacağız.Çevresel olarak biraz stresli bir durum söz konusu. Ancak  içimize odaklanıp kendimizi rahatlatacak  aktivitelere verirsek yeniayın negatif yönünü kolaylıkla kendimizden uzaklaştırabiliriz.
Zaman zaman duygusal anlar yaşayabilir,geçmişse özlem duyulabiliriz.Burada önemli bir ayrıntı var.Geçmişi anarken şu an da gözümüzden kaçan bazı fırsatları görebilir,dışa dönük davranışlar sergileyebiliriz.Yani geçmişe takılıp kalmak,şu anın hazzından uzaklaşmak söz konusu olmayacak.Bu güzel bir etki..

Sonuçlanmasını beklediğiniz bir olay varsa bu, sizin hayrınıza sonuçlanacak.Aslında herkesin hayrına..2012'den beri edindiğiniz deneyimlerin meyvelerini yeniayın etkisiyle toplayabilir,bazı kesin kararlar verip hayatınıza farklı bir yön vermek isteyebilirsiniz.
Duygusallıktan dolayı gün içerisinde iletişim kopuklukları yaşanabilir,yanlış anlaşılabiliriz.Bu gibi bir durumda direkt savunmaya geçmek yerine kendi merkezimizde kalıp durumu düzeltebiliriz.Ortamlar biraz gergin olabileceği için direkt savunmaya geçmek hoş olmayan sonuçlar doğurabilir.
Duygusal anlamda bir ilişkiye başlamak isteyenler için pek uygun bir zaman değil.Kovanın etkisiyle normalden farklı bir sevgi karşı tarafa yansıtabilir ve karşı tarafın kafasında soru işaretleri oluşturabilirsiniz.Bu nedenle yeniay da istediğiniz kişi ile düşündüğünüz ilişkiye niyet edip,önümüzdeki haftalara bırakın derim.

Meditasyon için çok güzel bir gün olacak.Yüksek benliğinizle kolayla irtibata geçip,ilahi plana odaklanıp hayatınızın kayıp parçaları olarak düşündüğünüz kısımları tamamlamak adına ruhsal rehberlerinizden bilgi alabilirsiniz.Meditasyonlarınızda evrenle bütünleşin..Olduğunuz yerden yarattığınız meditatif unsurları düşünmeyin..Kendinizi de dünya içerisinde görebileceğiniz bir noktaya koyun..Evren ile "bir "olun.Kendinizi ve çevrenizdekileri şifalandırmak,bazı çalışmalar yapmak için uygun bir gün.

Akşam saatlerine doğru kendinizi biraz amaçsız hissedebilirsiniz ancak bazı zamanlar bazı duyguları hissetmek gerekir.Böyle bir duygu içerisinde girdiğinizde olayı üstelemeyin..Akışta kalın..Günlük rutin işlerinizi yapın..çıkın dolaşın..Bilin ki bu amaçsız ruh halinin içerisinde  şu an ki bilincinizin algılamadığı bir "amaç" vardır.Eğer akışta kalırsanız bunun sinyallerini yavaş yavaş alıp,amaçsız olarak nitelendirdiğiniz halinizin keskin şekilde değişeceğini görebilirsiniz.
Sonuç olarak yeniayın enerjisi bizler için..Onu yönlendirmekte bizim elimizde..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğimle,

Abramelin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder