3 Şubat 2013 Pazar

04 - 10 ŞUBAT ÖNGÖRÜLERİ..



Herkese merhaba,

Bu haftaki yorumlarım için Colette Baron-Reid'in "The Enchanted Map Oracle Card" destesini kullandım.


Bu hafta planlı ve programlı şekilde kendi dünyanızı değiştimek ve geliştirmek için farklı yollar ile karşılaşacaksınız.Niyetinize sahip çıkın.Her şekilde onu sahiplenin ve gerçekleşmesi için tasarladıklarınızdan korkmayın.Bekleyen o kadar çok şey var ki hayatımızda..Önemli olan "bekleme" olarak adlandırdığımız erteleme alışkanlıklarımızdan kurtulmaktır.Eski alışkanlıklardan kurtulmak zor olsada bunu başarabileceğiniz bir haftadasınız.Alışkanlık olarak bahsettiğim standart kalıplar değildir.Kişilere karşı bağlantımızın soyutlanmasıdır.Yani takılıp kalmamızdır.

Beklediğiniz bir yardım,para,destek gibi bir şey varsa bu hafta bu şeyi alacaksınız.Duygusal olarakta uç sınırlarda olacaksınız.Olumsuz anlamda bir durum söz konusu değil.Şükran ve minnettarlık duygusunun verdiği huzurun oluşturduğu bir duygusallık olacak.Öyle ki bu ruh hali içerisindeyken affetmediğiniz kişileri affedip üzerinizdeki yükleri atacaksınız.
Zaman zaman eskiyi anma hatta bazılarımızda eskiye odaklanma,eskiyi yaşama gerçekleşebilir.Ancak burada dikkat etmemiz gerekiyor.Geçmişi hatırlamak,anmak ve ders almak çok doğru bir şey fakat geçmişe takılıp kalırsak şimdiki an'dan kopup olumsuz bir ruh hali içerisinde kıvranırız.Bu nedenle kartlar geçmişe sağlanmamız gerektiğini vurguluyor.

Adlandırmadığınız bazı gelişmeler yaşanabilir.Kendinizi bilinmezliğin içerisinde hareket ediyormuşcasına hissedebilirsiniz.Panik yapmayın.İçgüdünüzde hareket edin.Riskli gibi görünebilir fakat bilinmeyene dokunup ruhsal rehberlerinizin eşliğinde başarılı bir ilerleme yaşayabilirsiniz.
Maddi ve manevi bu hafta kendimizi oldukça cömert hissedeceğiz.Çevremize verdiğimiz destekler kendimizi mutlu hissetmekle beraber bolluk bilincine de ulaşmamızı sağlayacak.Para harcarken ki tedirginliğimiz azalacak ve bereketin kapılarını aralayacağız.

Ciddi adımlar atmak için uygun bir ortam söz konusu değil bu hafta.Mantıklı,ağır ve temkinli adımlar atmamız gerekiyor.Bir iş anlaşması,evlilik,boşanma vb. ile ilgili önemli bir karar verdiyseniz bunu bu hafta uygulamamanızı öneririm.En azından  bu hafta içsel olarak kendinizi ölçüp tartın.Harekete geçmeyi sonraki haftaya bırakın.

Yeni kişilerle tanışmanız,flörtler yaşamanız ve motivasyonunuzu yükseltecek kişilerle tanışmanız olası.Eğlenceli ve keyifli ortamlarda bulunabilir,yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.Hatta bazılarınızda aşk duygusu ön plana çıkabilir.Fakat uyarmak isterim bu hafta bir anda yeni bir kişiye karşı hissedilecek "aşk" gerçek aşlk değil.Yani bulunduğunuz koşulların yarattığı geçici bir his.Bu nedenle hem karşı tarafı umutlandırıp acık cektirmemek için hem de kendi ruhsal sağlığınızı sarsmamanız için duygularınızı değil mantığınızı ön plana atın.
İlişkisi olan kişiler için biraz rutin bir hafta olacak.Rutinlikten gelen sıkıntılardan dolayı anlamsız tartışmalar yaşayıp gereksiz yere birbirinizi kırabilirsiniz:Bu nedenle ufak tefek programlar yapıp rutinliğinizi biraz da olsa hareketlendirebilirsiniz.Ayrıca beklediğiniz çok güzel bir teklif varsa aşka dair,o da  bu hafta gerçekleşecek..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğimle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder