3 Ağustos 2013 Cumartesi

07 AĞUSTOS 2013 ASLAN BURCUNDA YENİAY ETKİLERİ..

Herkese merhaba,

07.08.2013 00:52'de Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek.Oldukça hareketli ve yeni başlangıçları vurgulayan bir dönem olacak.


Yeniay'ın Aslan burcunda gerçekleşmesinden dolayı hareketli ve aktif bir rol üstleneceğiz.Yeni bir hobiye başlamak,yeni kararları uygulamak,eğlenceli vakit geçirmek,ilgi alanınız ne ise ona yönelmek için koşullar oldukça uygun görünüyor.

Zaman zaman ego merkezli davranışlara maruz kalabiliriz hatta bizlerde bu şekilde davranarak çevremizden biraz tepki alabiliriz.Dikkat çekmek isteyebilir ve buna yönelik tavırlara bürünebiliriz.

İş anlamında yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.Aslan burcunun simgesi olan " liderlik" etkisini çevrenize yayabilir savunduğunuz düşünceleri ısrarlı şekilde dile getirebilirsiniz. Açıkcası içinizdeki gücü ortaya çıkaracaksınız.

İletişimde de zaman zaman bencillikten kaynaklı sorunlar çıkabilir.İşleri inatla değil özveri ile halletmek daha mantıklı olacaktır.

Bu yeniay da özellikle egoya ve bencilliğe dikkat etmemiz gerekiyor.Seçmiş olduğum "Malphas" kartı bunu vurguluyor.
İçimizdeki gücün farkına varıp onu dışarıya yansıttığımızda bu durum ister istemez biraz egomuzu da devreye sokacaktır.Ancak bu durumu kendinizi üstün görme olarak ele alıp,çevrenizdeki gelişmeleri hiçe sayarak ilerlerseniz bilin ki büyük bir tehlike sizi bekliyor.Bu şekilde davrandığınız takdirde bu gücü hem yanlış kullanmış olacaksınız hem de yanlış kullanmanın sonucun büyük hayal kırıklıkları yaşayacaksınız.Dikkatli olmakta ve mantıklı hareket etmekte fayda var.

Enerjinizi kendinizi geliştirecek şeylere odaklamanızı öneririm.Hayal kurmak güzeldir ancak abartarak realiteden kopmakta fayda sağlamaz.Denge hayatımızdaki her durum için gereklidir.

Ayrıca ilişkilerde de güzel gelişmeler görünüyor.Var olan ilişkilerde evlilik teklifleri gündeme gelebilir.Huzur ve barış ortamı yaratacak  durumlar yaşayarak hoş vakit geçirebilirsiniz.Bu durum sosyal ilişkilerde de geçerli.Keyifli ve verimli geçirebileceğiniz aktivitelerde yer almanızı öneririm.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder