2 Haziran 2013 Pazar

2013 Yılı Türkiye Yorumu - Celtic Cross Spread


Herkese merhaba,

Bu haftaki yorumlarımı Türkiye geneli için yapacağım.Özellikle son birkaç gündür yaşanılanlara,çevresinde gelişen olaylara ve bunların etkilerine yönelik bir açılım yapmış durumdayım.


Kartların ilk olarak belirsiz bir zamanda gerçekleşen birliği simgeliyor.Yani farklı düşünce tarzında olan kişilerin belirli bir amaç için bir olduğunu gösteriyor.Son birkaç gün yaşanılanlar da bunun göstergesi..Bu durumu bozan ve farklı amaçlar için harekete geçen kişiler,birliği bozmak adına çeşitli uygulamalar içerisine girmiş olabilir.

 Beklenilenin aksine yakın süre içerisinde ılımlı bazı gelişmelerin yaşanması olası.Ancak bu gelişmeler  kimilerini yanılsamaya sürükleyip ve olayların farklı şekilde yorumlanmasına neden olabilir ve yine bazı çatışmaları doğabilir.Yani bu ılımlık bir süre sonrasında farklı bir boyuta dönüşebilir.

“Agares” kartı yakın gelecekte güç  odaklı kargaşaların ortaya çıkabileceği yönünde bizleri uyarıyor.Gerçekleşecek olaylara soğukkanlı davranarak gerektiği şekilde hareket etmekte fayda var.
Yaşanılanlar ciddi anlamda herkesi etkiledi ve herkesin kafasında farklı düşünceler ortaya çıktı.Bu düşüncelerin temel kısmına odaklanıp kurallara uygun şekilde hareket etmenin önemini yine Agares kartı bizlere gösteriyor.Bu şekilde hareket edildiğinde barışçı gücün ortaya çıkıp mantıklı adımların atılabileceğini simgeliyor.

Türkiye’nin burcu Akrep’tir ve Saturn gezegeni de Akrep burcunda olduğu için bu tarz olayların bu sene boyunca belirli aralıklarda ortaya çıkması muhtemel görünüyor.Uranüs’ün etkisini “Raum” kartı çok güzel açıklıyor:Özgürlük, ,ayaklanmalar,aşırı hiddet vb..Bunun yanı sıra ani ve büyük bazı değişikliklerin söz konusu olabiliceği yönünde bizleri ikaz ediyor..Astrolojik açıdan da pluton bu nokta da devreye giriyor..Pluton savaşı,hiddeti başkaldırıyı simgeler.

Komşu ülkelerdeki ilişkiler de ise farklı konular gündeme gelip bazı ülkelerle ciddi sorunlar yaşanabilir.Hiç beklemediğimiz ülkelerden ise destek amaçlı görüşler yapabiliriz.Avrupa'da ise, son yaşanılanlardan dolayı tepkisel yorumlar artabilir ve ileride bu yaşanılanlar önümüze konularak siyasi anlamdaki ilişkilerin tekrar gözden geçirilmesine yol açabilir.Yani gündemde olan  gezi parkı olayı ilerleyeden dönemlerde de yurtdışı ilişkilerinde baş rolde olacak.

Sonuç olarak gergin olan ortam 2014’ün ilk çeyreğine kadar devam edecek.İster istemez bizlerde bu durumdan etkileneceğiz.Özellikle bu yıl ki gerçekleşen tutulmaların etkisi bu olayların hiddetini daha da arttırmış durumda.Normalden fazla verilen tepkiler ve amacından sapıp çok farklı alanlara kayan görüşler;gündemi sarsabilir.Gerçekleşebilecek olaylarda yaralanmalar artabilir.

“Allocer” kartı uyanık olunması gerektiğini ve atılan adımların sürekli kontrol edilerek ilerlenmesi gerektiğini söylüyor.Gündem hareketliyken ortalıkta dolaşan asılsız haberlere karşıda bizleri uyarıyor.Bu tarz kulaktan dolma asılsız söylemlere takılmanın kişilere,evrene ,gezegene zarar vermesi mümkün,bu nedenle her okuduğumuz bilgiyi analiz etmeden araştırmadan çevremize yaymamak doğru olacaktır.

Farklı alanlara -yaz mevsimin ortalarına doğru- çeşitli  düzenlemeler getirilebilir yine bu düzenlemeler tepkilere yol açabilir.Radikal olarak adlandırabileceğimiz bu düzenlemeler farklı bölgeler de farklı şekiller de ekranlara yansıyabilir.Uzlaşma konusunda kartlar durumun ciddi olduğunu ve uzlaşmanın kolay olmayacağını gösteriyor..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder