22 Mayıs 2013 Çarşamba

25 MAYIS 2013 DOLUNAY VE AY TUTULMASI ETKİLERİ..


Herkese merhaba,

25 Mayıs 2013 cumartesi Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay kriz dönemini ortaya çıkardığı gibi yeni,güzel başlangıçları da müjdeliyor.Tabii ki olumsuz gelişmeler de söz konusu olacak.Ancak madalyonun diğer yüzünü de unutmamak lazım.


Bu hafta bu durum için seçtiğim kart dolunayı simgeliyor.Dolunay zamanı  bitişleri,istenmeyen enerjilerin uzaklaşmasını ve farkındalığımızın artması adına önemli bir etkiye sahiptir.Gerçekleşecek dolunayın Yay burcunda olması hareketli,telaşlı bir o kadar da geliştirici özelliğini vurguluyor.

İlişkilerinde ciddi problemleri olanlar hayal kırıklıkları ile karşılaşabilir.İlişki bitebilir.Bir ilişkinin bitişi insanı derinden üzer fakat ilk şoku atlattıktan sonra daha objektif olmamıza ve mantıklı hareket etmemize yardımcı olur.Sosyal anlamda gergin ortamların içerisinde yer alabiliriz.Bu tarz ortamlarda bulunduğumuzda mümkünse sakinliğimizi koruyalım.Gelip geçici bir sürecin içerisinde yer aldığımızı hatırlayalım.Aksi taktirde gergin ve sıkıntılı ortamlarda tam tersi davranışlar sergileyerek ortamı daha da gerersek ciddi anlamda can sıkıcı gelişmeler,kavgalar çıkabilir.Dikkatli olmakta fayda var.

Maddi anlamda krizler söz konusu olabilir.Bu nedenle harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor.Borcu olanlar ödemelerle ilgili olumsuz bazı gelişmeler yaşayabilir.Hukuksal anlamda can sıkıcı gelişmelerin yaşanması da büyük olası..

Büyük kararlar almamak adına sizleri uyarmak isterim.Seçmiş olduğum kart bunuda simgeliyor.Alınacak ciddi ve büyük kararlar olumsuz sonuçlanarak hayal kırıklıklarına, derin üzüntülere neden olabilir.O nedenle,kararlarımızı ilerleyen günlere ertelemek büyük fayda sağlayacaktır.
Sağlığımıza dikkat etmekte her zaman ki gibi fayda var.Kulak vermediğiniz bazı uyarılara dikkat etmek ve aksiyon almak için çok uygun bir dönem.Zira bedenimizin sinyallerine kulak vermezsek sonuçları biraz tedirgin edici olabilir.

Tabii ki herşey bu kadar negatif değil.Madalyonun diğer yüzüde var.Elementi ateş ve su olan burçlar için yeni başlangıçlar söz konusu olacak.Güneş doğmadan önceki zaman en karanlık zamandır ancak sonrasında güneş kendisi gösterir ve karmaşa sona erer.Yaşadığınız sıkıntılı olaylar,gelişmeler sona erip yeni başlangıçların ortaya çıkması sizi motive edecek.Kendi içinizdeki hazineye ulaşabileceksiniz.

Bu dönem yenilenme ve değişim dönemi.Tutulmalarda gerçekleşen negatif etkiler aslında sonrasında olumlu etkileri ortaya çıkarır.Dolayısıyla bunun bir süreç olduğunu unutmayın.Yenilikler ve güzellikler hemen hayatımızda yer almaz.İçimizdeki hazineyi bulmak zordur ancak bulduktan sonra ortaya çıkan zenginlik bunu telafi eder.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle..

Abramelin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder