26 Mayıs 2013 Pazar

27 MAYIS - 02 HAZİRAN HAFTASI YORUMLARI..


Herkese merhaba,

25 Mayısta gerçekleşen dolunayın etkisi bütün haftayı ister istemez olumsuz bir şekilde etkiledi.Olumsuz etkilerden ders çıkaranlar ve öncesinde teslimiyetçi yapıya bürünüp akışta kalanlar da vizyonlarını olumlu yönde etkileyen bazı olaylar içerisinde yer aldılar.


Tutulmanın etkisi uzasada haftaya oldukça rahat bir şekilde başlıyoruz.Tutulma haftasındaki gergin ortamlar yerini dingin ve biraz boşlukta bir ortama bırakıyor.İleriye yönelik hedeflerimizi hayata geçirmek için güzeL koşullardan faydalanıp, bu koşulları kullanabileceğiz.Çoğumuzun yıllık planları gidişatın hareketliliği neticesinde ya farklılaştı ya da tamamen bambaşka bir plan hazırlamaya yöneltti..Öncesinde bu durum tedirginlik yaratsada artık koşullara ayak uydurmamızdan  ve bilincimizin yükselmesinden dolayı olaylara daha hakim bir şekilde yaklaşıyoruz.Bu hafta bize çok uzak görünen hedeflerin aslında göründüğü kadar uzak olmadığını fark edeceğiz.Bununla orantılı olarak harekete geçmek adına adım atacağız.Uygulanması güç olarak gördüğünüz durumlarında uyarlanabileceği farklı kalıplarında farkına varabilirsiniz.

Farkındalığımızın bu yönde artması yeteneklerimizi  de ortaya çıkarıp etki alanımızın genişlemesine yardımcı olacak.Özellikle  Salı günü itibariyle bu amaçla yola çıkılabilecek bazı yöntemleri uygulamaya başlayabilirsiniz.Kendimizi kısıtlayan ve daraltan bizleriz.Genişlemek,bizleri motive etmekle birlikte yeni insanların hayatımıza girmesine yardımcı olacak.Özellikle kendi aramızda “mucize eseri” dediğimiz tabirleri kullanabileceğimiz kişilerle,harika paylaşımlarda bulunabiliriz.

Var olan ilişkilerdeki problemler bu hafta biraz daha iyi bir ritme giriyor.En azından anlayışlı ve sabırlı bir ruh haline bürünüyoruz.Bu etkimiz karşı tarafıda bu yönde etkileyerek çözüm odaklı diyaloglar içerisine girmemize yardımcı olacak.

Hiç beklemediğiniz anda mutlu olacağımız küçük küçük haberler,gelişmeler haftanın ortasından itibaren hayatlarımızda yer almaya başlayacak.Rutin giden bir günü renklendirecek bu haberler veya gelişmeler yaşamın tadını çıkarmak adına bizleri harekete geçirecek.Mutluluk paylaşılınca artan bir duygudur,bu şekilde bir zincir yaratıp çevrenize de olumlu yönde etkileyebilirsiniz.

Cuma günü itibariyle umutlarınız yükselecek ve daha da iyimser bir ruh hali içerisine gireceksiniz.Deyim yerideyse bu hafta birçoğumuz için dinlenme haftası olacak.Ay sonundan kaynaklı iş yoğunluğu var derseniz burada ruhsal dengedeki dinlenmeden bahsediyorum.Bu ayrıma dikkat etmemiz gerekir.

Hafta sonu eğlenceli geçireceğimiz birçok aktivite içerisinde yer alabilir,yeni insanlarla tanışabilirsiniz.Yalnız,ilişki anlamında etkilenebileceğiz kişilere dikkat etmeniz gerekiyor.Her şey güzel ilerlerken kalbinizin kırılması hoş olmayabilir.

İlgi duyduğunuz şeyleri hayata geçirmek adına bu haftayı iyi değerlendirmenizi öneririm.Haftanın pozitif enerjisi isteklerinizi hayata geçirmek için sizleri destekliyor.Bu desteğin farkında olalım..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin.. 

22 Mayıs 2013 Çarşamba

25 MAYIS 2013 DOLUNAY VE AY TUTULMASI ETKİLERİ..


Herkese merhaba,

25 Mayıs 2013 cumartesi Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay kriz dönemini ortaya çıkardığı gibi yeni,güzel başlangıçları da müjdeliyor.Tabii ki olumsuz gelişmeler de söz konusu olacak.Ancak madalyonun diğer yüzünü de unutmamak lazım.


Bu hafta bu durum için seçtiğim kart dolunayı simgeliyor.Dolunay zamanı  bitişleri,istenmeyen enerjilerin uzaklaşmasını ve farkındalığımızın artması adına önemli bir etkiye sahiptir.Gerçekleşecek dolunayın Yay burcunda olması hareketli,telaşlı bir o kadar da geliştirici özelliğini vurguluyor.

İlişkilerinde ciddi problemleri olanlar hayal kırıklıkları ile karşılaşabilir.İlişki bitebilir.Bir ilişkinin bitişi insanı derinden üzer fakat ilk şoku atlattıktan sonra daha objektif olmamıza ve mantıklı hareket etmemize yardımcı olur.Sosyal anlamda gergin ortamların içerisinde yer alabiliriz.Bu tarz ortamlarda bulunduğumuzda mümkünse sakinliğimizi koruyalım.Gelip geçici bir sürecin içerisinde yer aldığımızı hatırlayalım.Aksi taktirde gergin ve sıkıntılı ortamlarda tam tersi davranışlar sergileyerek ortamı daha da gerersek ciddi anlamda can sıkıcı gelişmeler,kavgalar çıkabilir.Dikkatli olmakta fayda var.

Maddi anlamda krizler söz konusu olabilir.Bu nedenle harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor.Borcu olanlar ödemelerle ilgili olumsuz bazı gelişmeler yaşayabilir.Hukuksal anlamda can sıkıcı gelişmelerin yaşanması da büyük olası..

Büyük kararlar almamak adına sizleri uyarmak isterim.Seçmiş olduğum kart bunuda simgeliyor.Alınacak ciddi ve büyük kararlar olumsuz sonuçlanarak hayal kırıklıklarına, derin üzüntülere neden olabilir.O nedenle,kararlarımızı ilerleyen günlere ertelemek büyük fayda sağlayacaktır.
Sağlığımıza dikkat etmekte her zaman ki gibi fayda var.Kulak vermediğiniz bazı uyarılara dikkat etmek ve aksiyon almak için çok uygun bir dönem.Zira bedenimizin sinyallerine kulak vermezsek sonuçları biraz tedirgin edici olabilir.

Tabii ki herşey bu kadar negatif değil.Madalyonun diğer yüzüde var.Elementi ateş ve su olan burçlar için yeni başlangıçlar söz konusu olacak.Güneş doğmadan önceki zaman en karanlık zamandır ancak sonrasında güneş kendisi gösterir ve karmaşa sona erer.Yaşadığınız sıkıntılı olaylar,gelişmeler sona erip yeni başlangıçların ortaya çıkması sizi motive edecek.Kendi içinizdeki hazineye ulaşabileceksiniz.

Bu dönem yenilenme ve değişim dönemi.Tutulmalarda gerçekleşen negatif etkiler aslında sonrasında olumlu etkileri ortaya çıkarır.Dolayısıyla bunun bir süreç olduğunu unutmayın.Yenilikler ve güzellikler hemen hayatımızda yer almaz.İçimizdeki hazineyi bulmak zordur ancak bulduktan sonra ortaya çıkan zenginlik bunu telafi eder.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle..

Abramelin..

19 Mayıs 2013 Pazar

20 - 26 MAYIS HAFTASI YORUMLARI..


Herkese merhaba,

Bu hafta sezgilerimiz oldukça önem kazanıyor.Sezgilerimize kulak vermenin önemini, yaşayacağımız güzel deneyimlerle  bir kez daha kavrayacağız.Ayrıca 25 mayıs cumartesi günü  Yay burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasının etkilerini de 22 Mayıs çarşamba günü blogumda paylaşacağım.


İnsan olarak zaman zaman kendimizin karanlık tarafıyla yüzleşmek durumunda kalırız.Ancak bazen bu karanlık yönümüzede dikkat etmemiz gerekiyor.Var olan olayların gidişatı bunun önemini vurguluyor.Direkt negatif olarak ele almayın.Evren ying-yang dengesi içerisindedir.Ve gerektiğinde olumsuz* kısmımızdan da destek alarak adım atmak kişiye ve evrene yarar sağlar. (*evrene,gezegene zarar veren davranış modellerinden bahsetmiyorum,zaman zaman düşüncemizi dağıtan karmaşık yapılardan bahsediyorum.)

Haftanın ilk günü itibariyle sezgilerimiz o kadar güzel bize yol gösterecek ki yeni fikirler oluşturup bunların üzerine planlar yapabilirsiniz.Her zaman belirttiğim gibi:planları harekete geçirirken devreye mantığımızıda sokmamız gerekiyor.Yani sezgi bir anahtardır,kilitli kapıyı açar..Kapıdan içeri girip yola devam ederken mantığımızıda yol arkadaşı olarak yanımıza alırız.Buna dikkat etmekte fayda var.Çünkü dengede olmak başarının ve iç huzurun temelidir.Her şey göründüğü gibi değildir.Güzel ve olumlu gelişmeler ayaklarımızı yerden keser ve dikkatsiz adımlar atmamıza neden olabilir, maceracı ruhumuzu ortaya çıkarıp önemli noktaları görmemizi de engelleyebilir.Bu durum tarot destelerinin ilk kartı olan Joker/Soytarı kartı ile çok güzel tasvir edilir.

Çarşamba günü itibariyle kişisel ve ruhsal gelişimimiz için farklı farklı aktiviteler içerisinde yer alabiliriz.Bu şekilde yeni insanlarla tanışıp hayatımızı renklendirebiliriz.

Zaman zaman ortaya çıkan depresif ruh haliniz özellikle perşembe akşamı ivme kazanabilir.Bu aşamada kendi içinize dönüp olayları objektif bir şekilde ele alın.Unutmayın tüm duygular sürekli değişir.Eğer perşembe günü itibariyle değişecek ruh halinizi olumluya yönlendirmezseniz ve ay tutulmasına kadar sürdürürseniz bilin ki tutulmanın negatif enerjisi sizi daha çok etkileyerek yaşam kalitenizi düşürecektir.

Yenilikler içerisine gireceğimiz için temkinli olmakta fayda var.Yeni gelişmelere kaptırıp var olan durumlara önem vermezsek biraz sorun yaşayabiliriz.Özellikle cumartesi günü gerçekleşecek tutulma neticesinde kararsızlıklarımız  ağır basabilir ve kendimizi bir çıkmaz içerisinde bulabilir.

Yeni bir ilişkiye başlamış olanlarınız varsa bu hafta ilişkilerde sorun yaşanabilir hatta ayrılıklar gerçekleşebilir.Temeli sağlam olmayan yapılar bilirsiniz ki güvenli değildir..

Spiritüel çalışmalar yapanlar için bu haftaki tavsiyem,grup çalışmalarına ağırlık vermelisiniz.Konu tamamen size kalmış..Farklı kuruluşların toplu meditasyonlarına katılabilir  ya da arkadaş çevrenizle toplanıp bu uygulamaları beraber yapabilirsiniz.Enerjilerin ortak kullanımı bu hafta oldukça etkin görünüyor.
Yaşamı güzelleştirmek bizlerin elinde,bunu yapacak güçte..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

12 Mayıs 2013 Pazar

13 - 19 MAYIS HAFTASI YORUMLARI..


Herkese merhaba,

10 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşen güneş tutulması sonrası herkeste bir yenilenme söz konusu oldu.Şu an ki bilinç seviyemizde bunu birçoğumuz fark edemesede yenilenme herkes için başlamış durumda.Bu değişimi fark edenler ise net adlandıramadıkları güzel bir bekleyiş duygusu içerisinde huzurlu anlara adım atıyor.


Haftaya duygusal olarak arınmış,temizlenmiş bir şekilde başlıyoruz.Geçen hafta ağırlık veren negatif düşünceler ve olumsuz gelişmeler bu hafta yerini daha dingin ve huzurlu bir evreye bırakıyor.Zaman zaman duygusallığın ivme kazanması,haftanın ilk günü şükran duygusunu fazlasıyla hissetmemize neden olacak.Bu duygusallığı acı çekme olarak ele almayın.Sahip olduklarımıza şükran duyma,iç sesimize kulak verme,insan olarak "değerli" olduğumuzu hissetme,içimizdeki gücün farkına varma gibi temel hisleri kapsayan güzel bir duygusallık olacak.Bunun sonucunda da sağlam adımlarla ilerleme şansına sahip olacağız.
Farkına varacağımız bu hisler içsel güvenide beraberinde ortaya çıkaracak.Güven hayatlarımızda ilerlememiz ve "an"ı yakalamamız için gerekli ve önemli olan bir duygudur.Güven duygusu azaldığında berbarinde endişe,şüphe,kararsızlık gibi negatif  duygular ortaya çıkar.Bu şekilde yaşam kalitemizi aşağılara çekerek akıştan kopmuş oluruz.

Haftanın ortalarında güven hissini o kadar güzel bir şekilde hissedeceğiz ki (özellikle burç elementi toprak ve ateş olanlar) deyim yerindeyse dağları devirecek gücün içimizde olduğunun bir kez daha farkına varacağız.Neticesinde devam eden bir hukuksal durumunuz varsa,ilişkilerde bir problem varsa veya maddi anlamda bir sürüncemedeyseniz haftanın ortalarında bu durum sizin hayrına sonuçlanacak.Yani sizi olumlu etkileyecek bitişler haftanın ortasında yaşanacak.Bitişler  genelde insanı korkutur ancak kişinin hayrına sonuçlanan bitişler sizi yaşam enerjisiyle doldurur.

Haftanın sonlarına doğru içsel bilgeliğinize kulak vererek yaşam amacınıza dair bekletilerinizi ortaya koyabilir var olan gidişatı değiştirme çabasına girişebilirsiniz.Elementi toprak ve hava olan burçlar bunu hemen hayata geçirebilir.İş değişikliği,bir yatırım vb..Sonucu da oldukça olumlu olacak.Elementi su olan burçlarda ise  içsel bilgelik içe dönüklüğe neden olabilir ve ilerisi için sağlam değişik kararlar almamıza yardım  edebilir..Elementi ateş olan burçlar ise dönüşümlerine bu hafta başlıyorlar.Sağlam adımlarla hayatlarını ciddi anlamda değiştirecek kararları hayata geçirmek adına karşılacakları fırsatları iyi şekilde değerlendirecekler.Bu durumda içsel huzurunuz dahada artacak.

Spiritüel anlamda çalışmalar yapanlar için bu haftaki önerim istek ve dileklerin hayata geçmesine yönelik uygulamalar yapmalarıdır.Bilinçaltına hitap eden temizleyici ve engelleri kırıcı uygulamalar yararlı olacaktır.

13 Mayıs haftası gerçekten dönüşüm haftası olarak görünüyor.Direkt dünyevi olaylara bağlamak tabii ki yanlış olur.Dünyevi olaylar dışında ruhsal olarakta genişleyebileceğimiz bir sürece giriyoruz.Bu süreç geliştirici ve yenileyici bir süreç.Eğer içinizde nedenini bilmediğiniz güzel gelişmelerin yaşanacağı duygusu varsa ve bu duygu sürekli artıyorsa bilin ki yakın süre içerisinde hayatınızda güzellikler meydana gelecektir.Evrenin ritmini ve şarkısını bu şekilde hissederiz,yeterki dinlemesini bilelim..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

9 Mayıs 2013 Perşembe

10 MAYIS 2013 YENİAY & GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ..


Herkese merhaba,

10.05.2013 saat 03:29'da Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay'ın etkisi,meydana gelecek güneş tutulması ile farklı bir enerjiye dönüşüyor.Güneş tutulması uzun süreden devam eden ve biriken gerginliğin  birdenbire boşalıp temizleneceğini simgeliyor.Bu süreçte gerçekleşecek birçok olumsuz etkide söz konusu.Ancak ben birçok yerde okuduğunuz olumsuz,negatif etkilere deyinmeyeceğim.Aksine bu negatif etkilerin sonrasında ortaya çıkabilecek güzellikler ve davranışlarımız konusunda bilgi vereceğim.


Konuyla bağlantılı olarak Earth Magic Oracle Cards destemi kullandım.Gördüğünüz gibi rast gele seçtiğim üç kartta, su elementini simgeliyor.Su elementini klasik duygusallığa,içe kapanıklığa bağlamayın.Suyun gücüne odaklanın..Arındırıcılığına,yenileyiciliğine ve sonsuzluğuna..

Gerçekleşecek güneş tutulması birçok yerde farklı gelişmeler ortaya çıkaracak.Kendimizi rahatsız edici ani gelişmeler içerisinde bulabiliriz.Ancak her zaman belirttiğim gibi,her şey göründüğü gibi değildir..Bu tarz gelişmeler içerisinde olduğumuzda zor olsada mantığımızıda göz önüne alarak geçici bir süreç olduğuna odaklanmalıyız.Zaman bizler için..gelişmemiz  ve yola devam etmemiz için var..Elbette o anda enerjimizin tükendiğini,nefes alamadığımızı hissedebiliriz.Bu durum geçicidir.Geçen her saniye ilk şoku atlamamızdan sonra farkında olmasakta bizleri yeniler..Her bitiş yeni bir başlangıcı gösterir.Dolayısıyla gün içerisinde gerçekleşebilecek bu tarz olaylarda merkezinizde kalıp kendinizi akışa bırakın.Eninde sonunda nefes alıp rahatlayacaksınız..Bu su gibi ortada..

Akışa bırakmak hiçbir adım atmadan olanlara boyun eğmek değildir.Mantıklı şekilde elinizden geleni yapıp gerisini yaratıcıya,evrene bırakmaktır.Ayrıca unutmamak gerekir ki yeniay yeni başlangıçları müjdeler..Olumlu düşünceler içerisinde kalıp isteklerinize odaklanın.Bilin ki bu esnada isteklerinize yol gösterecek bir işaret sizi bulacak.Yeter ki dikkatinizi toplayın.

İnsan olarak farklı şeyler deneyimlemek keyiflidir tabii ki olumlu olması koşuluyla.Fakat bizi biz yapan yaşadığımız olumlu-olumsuz deneyimlerdir.Kötü deneyimlerin sıkıcı olması,bunaltması normaldir,ama en çok gelişimimize katkıda bulunan da bu deneyimlerdir.Hayat bir denge içerisinde devam ediyor.Sadece gülerek,mutlu yaşayarak hayatın tadını alamayız.Zaten bu şekilde yaşamış olmayız,sadece programlanmış gibi hareket etmiş oluruz.Eksik ve yarım..Hayatla uyum sağlamak için diğer denge unsurlarını da ,duyguları da yaşamamız gerekir.Zor olsada evrenin matematiği bu şekildedir.Bundan dolayı gerçekleşecek negatif etkilere takılıp kalmayın..Karanlığın içinde keşfedilmeyi bekleyen bir mucize vardır.O'nu arayın..

Güneş tutulmasının etkileri olarak yazılan olumsuz birçok yazı var.Bunlara kitlenip kalmayın.Tabii ki bilgi sahibi olun ama dediğim gibi "bilgi sahibi" olun,temkinli davranın.Kendinizi bu anlatılanlara kodlayıp günlük hayatınızı negatif etkilemesine izin vermeyin.Varlıkların en üstünü olan "insan" olmanın erdemini keşfedin ve bunun hazzını tadın.Doğanın bizlere etkisi kaçınılmaz ancak bu etkileri cezalandırma olarak algılamayın.Sonucu cezaya veya mükafata çeviren doğa değildir,insanlardır..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

5 Mayıs 2013 Pazar

06 - 12 MAYIS HAFTASI YORUMLARI


Herkese merhaba,

Bu haftanın yorumları için Nigel Jackson'ın "Rumi Tarot" destesini kullandım.İlahi aşkın bahçesinde yolculuk için mükemmel bir destedir..


Haftanın ilk günü kendimizi biraz sıkıntılı hissedebiliriz.Uzun süredir hayal edip tasarladığınız ancak hayata geçmeyen düşüncelerinizin etkisi oldukça yüksek.Günlük rutin işlerinizin arasında ortaya çıkan bu ruh hali motivasyonunuzu düşürebilir.Normalde yapmaktan keyif aldığınız aktivitelerden bile zevk almamanıza neden olabilir.Ancak bu olumsuz duygulara teslim olmamak bizlerin elinde.Var olan gerçekler doğrultusunda tasarladığınız planları bir süzgeçten geçirerek yeniden şekillendirebilir ve hayata geçirmek adına daha sağlam adımlar atabilirsiniz.Her zaman dediğim gibi olumsuza değilk olumluya odaklanın..İnsan olarak değiştirme gücü içimizde.Ortaya çıkarmakta..

Keyifli olan şudur ki bu olumsuz ruh hali çok uzun sürmeden değişiyor.İçimizdeki gücün farkında haftanın üçüncü günü itibaren farkına varıp gerçekleştirmek istediklerimiz için harekete geçiyoruz.Ya da adım atmayı bekliyorsanız eğer bunu çarşamba günü itibariyle gerçekleştirin.

Elementi toprak burçlardan birçoğu  bu hafta despot bir tavır sergileyebilir.Sürtüşmelerden kaçınmak oldukça mantıklı bir yöntemdir.Yaklaşan dolunayın etkisinden kaynaklı bulunduğunuz ortamdaki gergin havayı solumamaya çalışın ve uzaklaşın.Etkisi yıpratıcı olabilir.

Sezgilerimize kulak vermenin önemini işaret eden bazı gelişmeler yaşamamız olası.Sezgilerimizi doğru şekilde dinlediğimizde duyacağımız güven hissi,içsel potansiyelimizi daha rahat ortaya çıkarıp girişken bir tavır içerisine girmemize yardımcı olacak.Bunun yanı sıra haftanın sonlarında doğru kendi içimize yönelebilir ve derinm düşüncelere dalabiliriz.Buradaki içe yönelme olumlu anlamdadır.Huzuru bulmak ve rahatlamak adına yapılan bu eylem yaşam kalitemizi arttırmak adına oldukça önemlidir.

Özellikle de yaklaşan dolunayın etkisinden uzaklaşmak adına da başarılı bir yöntemdir.
Genel olarak düşünsel anlamda aktif ancak ruhsal anlamda içe dönük bir hafta bizi bekliyor.Hayatın bize katacağı şeylere kendinizi açın ve gerçekleşecek mucizeleri kabul edin..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..