31 Mart 2013 Pazar

01 - 07 NİSAN HAFTASI YORUMLARI..


Herkese Merhaba,

Bu haftaki yorumlarım için Doreen & Melissa Virtue'nin "Angel Dreams Oracle Cards" destesini kullandım.Spirituel dünyaya açılan kapıları çok güzel bir şekilde öne çıkaran bir destedir.


Haftaya oldukça sakin bir şekilde başlayacağız.Geçen haftaki dolunayın gergin enerjisi yavaş bizlerden uzaklaşıyor.Yaşadığımız tatsız gelişmeşler,can sıkıcı olaylar bu hafta yerini sağlam kararlara ve geniş bakış açısına bırakıyor.Özellikle en son ki dolunayda yaşadığımız olumsuz gelişmeler içsel potansiyelimizi oldukça güçlü olarak ortaya çıkardı.Şu an bunun farkında olamayabilirsiniz ancak ilerleyen günlerde bunun farkına varmış olacaksınız.Engel olarak gördüğünüz olayların üzerine gidip sonuçlandırmanız olasıdır.Bekleyen veya yavaş ilerleyen sıkıcı bir durum varsa bu akışı edindiğiz farklı bakış açıları sayesinde ilerletip sonuca ulaştıracaksınız.Yani ilk şoku başarıyla atlattınız diyebilirim.İlk şok sonrası ayaklarımız daha sağlam yere basar.İçimizdeki gücün farkına varırız.Bu da korkularımızın üzerine giderek zafer kazanmamıza yardımcı olur..

Bu hafta kendi içimizde sakladığımız,görmezden geldiğimiz bazı şeylere dikkat kesileceğiz.İnsanın kendisi ile yüzleşmesi basit görünsede çok zordur.Bu hafta görmezden geldiğiniz noktalara dikkat kesildiğiniz an lütfen geçiştirmeyin aksine üzerine giderek temele inmeye çalışın.İlk karşılaşma pek hoş olmasada ilerleyen zamanlarda hayatınızda güzel olacağı kesindir..Keskin çetrefilli yollar eninde sonunda huzurlu ve güvenli yollara dönüşür bunu unutmayın.

Sağlıkla ilgili sıkıntısı olanlar içinde güzel gelişmelerin yaşanacağı bir hafta.Daima olumluya odaklanın ve sağlığımız için iyileştirici gücün aslında kendi içimizde olduğunu bilin..
Yaşamınızı genel olarak ele alıp farklı yöne çevirmek isteyenlerimizde bu hafta oldukça fazla.İş  ve kariyer anlamında değişiklik yapmak isteyenler bu hafta donanımlarını ele alarak güzel bir plan çıkarabilir.Ancak bu hafta uygulama haftası değil.Bu hafta tasarım haftası.İsteklerinizi,yapabileceklerinizi ortaya koyun ve düşünün bir sonraki hafta hayata geçirmek için adım atın.Değişiklik zordur.Alışkanlıklardan kopmak ruhsal ve bedensel bir boşluğa sokar.Bu sizi yıldırmamalı.Kendi zincirlerinizden kurtulmak için bunu yapın,değişen koşullara uyum sağlayın.

İlişki anlamında da olumlu yönde gelişmelerin yaşanacağı bir hafta bizi bekliyor.Evlilik teklifi,bir ilişkiye adım atmak,flört etmek gib,i pozitif hisler uyandıran oluşumlar kapımızda..Dikkat kesilmeniz yeterli olacaktır.Biten bir ilişkinin acısını çekiyorsanız ilk başta bahsettiğim kendi içinizdeki görmezden geldiğiniz noktaları öne çıkarın.Onlarla yüzleşip özgürleşirseniz ruhsal bütünlüe uyum sağlayacaksınız.Yani mutlu ve huzurlu hisleri duyumsayacaksınız..Sezgilerinize güvenin onlar gerçekleri öne çıkarmak için sizlere sesleniyorlar..

Güzel,dingin ve yeniliklerle dolu bir hafta bizleri bekliyor..Unutmayın yaşamı çirkinleştiren ve güzelleştiren bizleriz..Her şey bizim elimizde..
Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

24 Mart 2013 Pazar

27 MART 2013 DOLUNAY ETKİLERİ..


Herkese merhaba,

27 mart çarşamba günü 11:26'da Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek.Oluşturacağı açıda Plutonun yıkıcı etkisi ön planda olacağı için gerilimli bir ilerleyiş söz konusu olacak.


Dolunay zamanı hepimizin bildiği gibi kesin bitişlerin,köklü değişikliklerin ve yeni başlangıçları için koşulların ortaya çıktığı bir dönemdir.Özellikle de bu dolunayda yıkıcı bir etki var.

Çarşamba günü itibariyle ikili ilişkilerde sorunlar ortaya çıkabilir.İletişim kopuklukları meydana gelebilir.Hayatın anlamını sorgulayabileceğimiz bazı gelişmelerin içerisinde yer alabiliriz.Çevrenizden de benzer negatif gelişmeleri duymanız olasıdır.

Ekonomik anlamda da gerileme,ilerleyememe durumu ön plana çıkıyor.Ancak her dolunayda olduğu gibi Ay'ın bu etkisinden fazla etkilenmemek yine bizlerin elinde.Bu haftaki kartımız empati kurmamız gerektiğini söylüyor.Şu zamana kadar her birimiz farklı farklı durumlar yaşadık.Kimimiz olumsuz gelişmelerden oldukça zarar gördü,kimimiz de olumsuz gelişmelerden kıl payı kurtuldu.
Çevremizdeki bu tarz örnekleri her duyduğumuzda o insanların ne hissettiğini bir an olsun aklımızdan geçirmişizdir.Onların bakış açısıyla o olayları ele almışızdır ve her ele aldığımızda kendi bakış açımızıda yavaş yavaş ekleyerek resime daha yukarıdan bakmışızdır.Basit gibi görünsede bütüne "bütün" olarak bakmak kolay değildir.

Bu hafta empati öğesine odaklanmanızı öneririm.Emin olun içerisinde bulunacağınız koşullarda empatik davranışlar sergilemeniz hem genel olarak olayların akışını şifalandırır hem de size çok şey katar.Gergin ortamlarda iç sesinize odaklanın..İçinizdeki çocuğun sesine kulak verin.O her zaman herkesin hayrına bir yol çizmenizi söyler ve o yolu size işaret eder.

Perşembe ve cuma günü genel olarak uğraştığınız bir konuya ciddi bir odaklanma sağlayabilirsiniz.Burada da dikkat etmeniz gerekiyor.Odaklanmayı abartırsanız enerjinizi düşürürsünüz.Gerektiği şekilde olayları inceleyin.Gereğinden fazla üzerine düşülen kavramlar sizi yorar ve sıkıntıya sokar.O nedenle zihinsel olarak biraz rahat olmaya çalışın.

Gazetelerden,televizyonlardan hatta yakın çevrenizden hoş olmayan olaylar duyabilirsiniz.Normalde hayatın içerisinde bu tarz şeyler çok fazla ancak bu hafta üstü üste gelmesi sizi bunaltabilir.Nefes alın ve nefesinize odaklanın..Elbet gidişat bu şekilde devam etmeyecek.Sadece bir süreç..Süreçler genelde sancılı olur ama kişisel ve ruhsal gelişiminiz için size çok şey katar.

Spiritüel anlamda dolunay zamanı koruma ve korunma anlamında meditasyonlar,uygulamalar yapabilirsiniz.Ametist ve kristal kuvar gibi taşları kullanmanız enerji seviyenizi yükseltir ve sizi rahatlatır.Bu hafta kendinize mutlaka kısa da olsa biraz zaman tanıyın.Hoşunuza giden şeylere yönelin.Sevdiğiniz bir şeyi yapmak sizi mutlu etmek dışında farkında olmasınızda evrene,diğer insanlara güzel enerjiler yayar,etki eder..O nedenle kalbinize ve ruhunuza iyi gelen şeyleri yapın..Gezin,kitap okuyun,meditasyon yapın.."An"ı hissedin..

Birçok yerde 27 mart dolunayı için negatif yazılar okumuş olabilirsiniz.Üzülmeyin stress yapmayın!Bilin ki herşeyi değiştirecek güç sizin içinizde..İçsel potansiyelinizi ortaya çıkarırsanız her şeyin üstesinden gelip rahat bir nefes alırsınız..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

25 - 31 MART ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

25 mart haftasına giriş birçoğumuz için sıkı bir şekilde başlayacak.Özellikle çarşamba günü terazi burcunda gerçekleşecek dolunayın etkisiyle beraber biraz sert bir etki söz konusu olacak.


Haftanın ilk günü itibariyle yoğun bir tempo içerisinde bulunabilirsiniz.Kaynaklarınızın kullanımı açısından bazı engeller ortaya çıkıp sizi biraz sıkıntıya sokabilir.Uzun süredir içinde bulunduğunuz proje,iş vb. bir uyguşlama varsa bunun gelişimini engelleyecek bazı engellerin orataya çıkması muhtemel.Tabii ki bu engeller zorluklar portaya çıktığında fevri davranmamanız gerekiyor.Özellikle herşeyin sarpa sardığını düşündüğünüz bir an içerisine girerseniz lütfen hareket etmeyin.Olduğunuz yerde kalın.Bu şekilde dışsal faktörleri analiz edebilir ve olayın içerisindeki konumunuzu objektif bir şekilde ele alıp çözüm üretebilirsiniz.Hareket etmek güzeldir ancak bazen olduğumuz yer kalmak daha avantajlıdır.

Çarşamba günü gerçekleşecek dolunayın etkisiyle hayatımızda bazı keskin değişikliklerin olması muhtemel.Dolunayın etkisini ayrı bir başlık altında bloğumda yazacağım.

Var olan koşulların kötüye gitmesi,rutinleşmesi yeni başlangıuçlar yapmamıza etki edecek.Yenilik korkusu normalde herkesi etkiler ancajk gidişatın umutsuzluğu adım atmamız için bize yardımcı olacak.Yani ilahi kaosu ilahi lütuf izleyecek.Moralinizi bozmayı  merkezinizde kalın.Plütonun dolunay zamanı meydana çıkaracağı negatif etkiler genel anlamda ekonomik,siyasal,sosyal alanlarda ciddi şekilde ortaya çıkacak.
İkili ilişkilerde var olan sorunlar net şekilde çözüleceğe benziyor.Ancak bu çözülme ilişkinin sonlanması gibi daha da iyiye gitmesi gibi farklı şekillerde meydana gelebilir.Yani kesin ve net sonuçlar ortaya çıkacak.Belirsizlikler yok olacak.

Zaman zaman kendi içimizde bazı çatışmalar yaşayabiliriz.Temel bakış açımızda bazı sarsıntılar meydana gelebilir.Diğer tüm faktörlerde olduğu gibi merkezinizde kalıp yavaş bir şekilde adım atarsanız üstesinden çok rahat bir şekilde gelebilirsiniz.

Çevrenizde meydana gelecek bazı olaylar ister istemez canınızı sıkıp motivasyonunuzu düşürebilir.Hayat enerjinizi üstte tutmaya odaklanın.
Cuma günü itibariyle gergimn olan ortamlarda derahlama görünüyor.Sonuçta en karanlık an'dan sonra güneş kendisini gösterir.

Spiritüel olarak bu haftkai çalışmalarınızda koruma ve korunma odaklı çalışmalar yapmanız çok avantajlı olur.En azından gergin geçebilecek anları bu şekilde güvence altına almış oluırsunuz.Ametist,kristal kuvars gibi taşlarla bu hafta yapılacak çalışmalar çok güzel sonuçlar ortaya çıkarabilir.

Genel olarak karamsar bir hafta gibi görünsede unutmayın ki hayattaki gelişmelerin çoğu insanoğlunun elindedir.Elbette can sıkıcı gelişmeler yaşanır ancak her sıkıntının içerisinde bir ışık vardır.Önemli olan o ışığı buluğ derinlerde çıkarıp etrafınıza yaymak..Ayrıca bu haftaki bu durumun nedeni Terazi burcunda gerçekleşecek dolunayın etkisidir.Gergin bir etki ortaya çıkarıyor.Ancak iç sesinizle irtibar halinde olup yavaş ve temkinli adımlar atarsanız inanın olumsuz enerjiler sizi çok etkilemez.Her zaman dediğim gibi merkezinizde kalın..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

17 Mart 2013 Pazar

18 - 24 MART ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

Bu hafta baharın gelişi ile birlikte,sınırlarımızı kaldırıp baharla beraber renklenmemiz için çok uygun görünüyor..Teslimiyetçi bir yapıda kalarak içimize odaklanmamız gerekiyor..Bu haftaki kartlar dünyevi gelişmelerden çok ruhsal planınızı ön plana çıkarmış durumda..


Uzun süredir birçoğumuz farklı kararlar alıp bu kararları hayata geçirmek için uğraştı.Ancak verim alamadı..Nedeni her şeyin kendi mevsiminde oluşmasıdır.Bu bir aşk acısı olabilir,ya da iş ile ilgili bir proje olabilir.Tıkanıp kalmamız çözümün sona erdiğini göstermez aksine bu süre içerisinde dinlenip enerjimizi dengeleyip çabalarımızın meyvesini toplayacağımızı gösterir.Sabırsız olmak insanoğlunun genel yapısıdır.Şu sıralar beklediğiniz cevapları alamamanız,adım atamamanız olası.Paniklemeyin..Sabırlı olmanız gerekiyor.Bu süre içerisinde ruhsal olarak şifalanacağınızı düşünün..

Bu durumla bağlantılı olarak isteklerinizin gerçekleşmemesi hayal gücünüzüde olumsuz etkilemiş görünüyor.Sonsuz olanakları hayal etmek ve paylaşmak hepimizin içerisinde..Ancak umutsuz olan bakış açınız bazı oluşumları geciktiriyor.Her şeyin doğru bir zaman vardır.Beklemek sıkıntı yaratıp sinirlerimizi bozsada bu duygudan hemen çıkmamız gerekir.Arzu hayatın kutsal dürtüsüdür.Bu hafta kapattığınız kalbinizi açıp isteklerinize odaklanın ..Hayal edin..

İletişim kopukluğu yaşadığınız insanlarla iletişime geçmek için koşullu bir gelişme söz konusu.Eğer içinizdeki sese kulak verip objektif bir şekilde konumunuzu ele alırsanız iletişimde sorun yaşadığınız kişilerle olan diyaloglarınızdaki iyileşmeyi görünce şaşırabilirsiniz.Doğrularınızdan vazgeçmek olarak bu durumu düşünmeyin..Gerektiği şekilde kendinizi ifade etmeniz anlamına geliyor.

Farkında olmadan kendinizi olaylara,gelişmelere ciddi anlamda kapatmışsınız.Dolayısıyla sizi olumlu yönde etkileyen yardımları göremiyorsunuz.Bu maddi manevi tüm olaylar için geçerli.Teslimiyet duygusu içerisinde olmanızı öneririm bu hafta.Doğru yönde itelendiğinizi düşünün.Yardım almaktan ve yardım istemekten korkmayın.Yardım istemek zayıflık göstergesi değildir.Aksine güçlü olduğunuzu ve gereken durumlarda insanların fikrini alarak onlara değer verdiğinizi gösterir..

Kişilerden gereken tavsiyleri aldıktan sonra kendi içinizde son şekilleri verin ve tavsiyelerle kendi düşüncenizi harmanlayıp yaşamınızda bunları uygulayın.Emin olun başarı ve güç hissini  duyumsayacaksınız.

İnsan olaran bir bütünüz ve ihtiyacımız olan her şey aslında içimizde var.Önemli olan değerli olduğumuzu hissedip içsel potansiyelimizi ortaya çıkarmaktır.Doğru karar verme,affetmenin özgürleştirici gücü,ilişkisel boyutların çözümü,her alandaki soruların cevabı..Bunların hepsi bizlerin içerisinde..Mutluluğu dışarıda arayıp bulamayanların durumu gibi..Mutlulukta içimizdedir..Merak ettiğimiz cevaplarda içimizde..İçsel sesinize odaklanın.İçinizdeki çocuk halen hayatta yalnız günlük hayatın kakafonisinden onu duyamıyorsunuz..

Bu hafta meditasyonlara ağırlık vermenizi öneriyorum.İçsel huzuru hissedip kendi sesimizi duymak için lütfen buna önem verin.Kendinize ayıracağınız kısa bir süre hayatınızda mucizeler yaratabilir..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

10 Mart 2013 Pazar

11 - 17 MART ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

Bu hafta Nigel Suckling'in "Fallen Angel Oracle Cards" destesini kullandım.İlk bakışta "düşmüş melekler" ifadesi birçok kişiyi tedirgin etsede aslında tedirgin olacak bir durum yoktur.Birçok hikaye aslında bildiklerimizin dışında daha farklı bir içeriğe sahiptir..Bu deste olayların ardında yatan gizli bilgileri ortaya çıkarmak için size mükemmel bir yardım sağlar..


Bu hafta yeniayın etkisiyle yeni başlangıçlar olacak.Girişimlerinizin sonucu fazlasıyla olumlu bir şekilde alacaksınız.Kişisel gelişiminiz ile beraber sosyal yaşantızda ciddi bir ilerleyiş ve yükseliş söz konusu olacak.Fakat başarıların ve ektiğiniz tohumların meyvelerini toplarken çok dikkatli olmanız gerekiyor.Bu hafta enerjinizi düşüren kişilerden biraz uzak durmanız gerekiyor.Kartlar bu uyarıyı bizlere gösteriyor.Düşman olarak gördüğünüz kişiler varsa  kendinizi korumaya alıp bu kişilerden uzak durmaya çalışın..
Balık burcunun pazartesi itibariyle duygusal etkisi zaman zaman sizleri maziye döndürebilir.Hatta eski bir dostunuzla iletişime geçip keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Yeni bir projeye adım atmak gibi bir niyetiniz varsa (bu bir ilişki de olabilir,sosyal anlamda gelişmekte olan bir olay da olabilir) adım atmadan önce destek alabileceğiniz kişileri gözden geçirin derim.Doğru kişilerden destek alıp hızlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz ancak hatalı kişiler yerinizde saymanıza da neden olabilir.Bu nedenle dikkatli hareket etmekte fayda var.

Haftanın sonlarına doğru keyifli ortamlarda bulunup bazı kutlamalar yapabilirsiniz.Hayatın tadını çıkarmak anlamında farklı farklı aktivitelerde bulunmanız olası.Kendinizi eğlenceye kaptırmışken gözünüzden kaçmaması gereken olayları ihmal etmemeniz gerekiyor aksi takdirde biraz başınız ağrıyabilir.
Maddi anlamda da bereket dolu bir hafta bizleri bekliyor.Var olan maddi kaynaklarınızı etkili şekilde kullanabileceğiniz koşullar meydana gelecek.Ancak elementi ateş olan burçların biraz daha temkinli olmasında fayda var çünkü bir anda ortaya çıkıp önemli harcamalar yapmanıza neden olacak gelişmeler meydana gelebilir.

Genel olarak bu hafta hem keyifli olacak hem de dikkatli davranmamızı gerektirecek davranışlarda bulunmamızı sağlayacak.Yani ufak görünen pürüzleri ihmal etmememiz konusunda ciddi bir uyarı var.Bu uyarıları dikkate almazsak yaşadığımız olumu duygular yavaş yavaş rengini değiştirip enerjinizi düşürebilir.
Akışta kalmakta fayda var.Her olayı gerektiği şekilde ele alıp mantık ve duygu dengesiyle sonuçlandırmaya çalışırsak herkesin hayrına bir süreç doğacak.Tetikte ve an'da kalırsak evren,yaratıcı güç zaten bizimle..Bu gücü fazlasıyla hissedeceğiz..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

11.03.2013 YENİ AY ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

Yeniay 11.03.2013 pazartesi günü saat 21:50'de  Balık Burcunda gerçekleşecek.Duygusallık,bolluk,bereket ve esiri olduğunuz duygulardan özgürleşme ön planda olacak.


Şafak vakti karanlığın yavaş yavaş yok olduğu ve yeni günün kapımızı çaldığı bir an'dır.Hayatlarımızda farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz.Bu ay ki yeni ay yeni başlangıçların hayata geçebileceğini simgeliyor.Güneş doğmadan önceki zaman en karanlık vakittir.Yani yaşadıklarımızın bizleri sıkıntıya soktuğu nefes bile alamadığımız anlar..İlk şoku yaşarken herşeyin bittiğine inanırız.Bir kurtuluş yolu yoktur.Son gelmiştir.Ötesi gelmeyecektir.Ama ilk şoku atlattıktan sonra aslında her şeyin yeni başladığını anlar ve yavaş yavaş rahatlamaya başlarız.Biliriz ki yaşanan sıkıntılar aslında hayrımıza gerçekleşmiştir.Bizlere gereken deneyimi kazandırıp bir sonraki adım için hazırlamıştır..

Birçoğumuz için bu ayki yeniay zamanı hayatlarımızda bazı bitişlerin ve yeni başlangıçların habercisi olacak.Eğer sorunlu bir ilişki yaşıyorsanız bu durumu akışa bırakın..Bilin ki sonucu ne olursa olsun sizin ve çevrenizdekilerin en yüce hayrına gelişecektir.Belki ilk bakışta önemli noktaları kavrayamayacaksınız ancak zaman geçtikçe yavaş yavaş su yüzeyine çıkmayı başaracaksınız.Sadece ilişki için değil sosyal,ekonomik birçok alan için bu durum geçerli..

Yeni kararlar almanız için de çok güzel koşullar meydana gelecek.İlahi bir yardım şeklinde bolluk ve bereketi arttıracak bazı minik sürprizler hayatınıza dahil olabilir.Ancak bu sürprizleri gerektiği şekilde elinize almanız gerekir.Adım atmadan yerinde beklerseniz bu şansı kaçırabilirsiniz.Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirin.
Bazılarınızın kafasında uzun süredir beklettiği,yanıt alamadığı sorular var.Cevap almak,mantığını kavramak için kafanızı boşaltın..Bu süre içerisinde  kendi kurduğunuz senaryoların esiri oldunuz.Senaryoları atın!Kendinizi akışa bırakın..

Duygusallığınızda yüksek olabilir.Ama unutmayın ki duygusallığınızıda hayatınıza anlam katması için şekillendirebilirsiniz.Tüm güç içinizde.İçinizdeki gücü harekete geçirmek sizin elinizde.Yeni ayın yardımcı enerjisini kullanın.Durup beklemeyin.Beklemekle hiçbir şey hayata geçmez.İlerleyin,araştırın,konuşun ve karar alıp onu uygulayın.Klasik " dileyin olsun" mantığını hemen terk edin! Keşke sadece dilesek ve dilediğimiz şeyler hemen olsa..Evren,yaratıcı güç insanları destekler ancajk harekete geçmeden oturup bekleyeni değil..İnsan olarak harekete geçirecek güç içinizde.Onu ortaya çıkardıktan sonra zaten evren,yaratıcı güç sizi destekleyecek..Çekim yasası dediğimiz şey  "armut piş ağzıma düş" mantığı değildir.Yerinizde durmayın ve yeni başlangıçlar için harekete geçin..Çünkü yeniay bunun tam zamanı!

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

3 Mart 2013 Pazar

04 - 10 MART ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese Merhaba,

Bu hafta Steven D. Farmer'in "Mesages From Your Animal Spirit Guides Oracle Cards" destesini kullandım.Bu deste ruhsal durumunuzdaki çözülmeyen kısımların ortaya çıkmasına oldukça yardımcı olur ve size yol gösterir..


Bu haftaya gelince,uzun süredir birçoğumuz koşuşturmalardan yorulmuş bir vaziyette rutin işlerimizi sürdürmekteyiz.Bu nedenle bu hafta kendimize zaman ayırmamız gerekiyor.Özellikle biraz yalnız kalmanız ve enerjinizi dengelemeniz için haftanın ilk günlerini iyi değerlendirmenizi öneririm.Yalnız kalmak derken,sakın %100 insanlardan kendinizi soyutlama olarak algılamayın..Günlük işlerinizin dışında kendinizle başbaşa kalabileceğiniz birkaç saat yaratın.Hayatınızda eksik olan bazı denge unsurları var..Bunların farkına varıp dengenizi sağlamak için iç sesinizi dinleyin.Bu sesi duymak içinde kendinizle başbaşa kalmanız gerekiyor..

Geçen haftalardan itibaren birçok itici güçle karşılaşmış ve kendinize göre doğru olan birçok şeyi de savunmuş olabilirsiniz.Bu hafta aynı şekilde tepki verip değiştirmeye çalışacağınız bazı gelişmeler olabilir.Fakat  kavga edip olayları değiştirmek yerine durumu kabul edin (burada kendinizden ödün verin demiyorum).Koşullara göre siz şeklinizi değiştirin.
Bazı gelişmeler bütünümüzün dışında gelişsede ve bizlerden çok farklı olsa da şekil değiştirerek olaylara adapte olabilir ve almamız gereken deneyimi alıp rahat bir nefes alabiliriz.Sürekli aynı bakış açısıyla farklı olayları ele alırsanız benzer sonuçlar çıkarırsınız.Önemli olan her olayda farklı bir vizyonda hareket etmektir.Şekil değiştimekten bahsettiğim de budur.Öz'ünüzü değiştirmeden koşullara uygun hareket etmek..
Bu hafta bunu deneyimleyeceksiniz.Özellikle bu şekilde davranan birçok kişi için haftanın sonlarına doğru oldukça güzel gelişmeler yaşayacak.Farklı bakış açıları farklı deneyimler kazandıracak.

Yaşadığınız olumsuz deneyimler bu hafta birçoğunuz için asıl amacını ortaya çıkaracak.Yani yaşadıklarınız sizin gelişiminiz ve şifalanmanız için gerekliydi.Bunun farkına varmak mükemmel bir histir..bu hissi haftanın sonlarına doğru duyumsayacaksınız.

İlişkisi olanlar için klasik bir süreç olacak..rutin gidişatlar biraz sıradanlık yaratabilir ancak bu durumu dinlenme olarak ele alırsanız kazançlı çıkarsınız.Maddi durumlar içinde aynı şey geçerli..Ciddi sıkıntıların olmayacağı ama çok güzel gelişmelerinde olmayacağı sıradan rutin bir gidişat görünüyor.

Spirituel anlamda çalışmalar yapanlar için tavsiyem; dilek ve isteklere odaklanmaktan çok an'ı şifalandırmaya yönelik uygulamalar yaparsanız hem geçen hafta ki dolunayın etkisinden kurtulabilirsiniz hem de yükselmek adına uygun koşulları oluşturabilirsiniz.Özellikle pembe kuvars ile bu hafta yapılan çalışmalar enerjinizi dengelemek ile birlikte ruhsal durumunuzu da temizleyecektir.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..