24 Şubat 2013 Pazar

25 ŞUBAT - 03 MART ÖNGÖRÜLERİ..

Herkese merhaba,

25 Şubat - 3 mart haftası biraz hareketli bir hafta olacak.Bu haftaya hızlı bir giriş yapacağız ancak adımlara dikkat etmemiz,detaylara abartmadan önem vermemiz gerekiyor.


Öncelikle haftanın ilk günü dolunayın etkisiyle hızlı bir ilerleme kaydedebiliriz.Aynı anda birden fazla işleri halletme isteği,ilişkideki önemli bir temayı netleştirmek gibi fazla düşünmeden adımlar atabilirz.Bunun sonucu pazartesi günü iş yerinde,sosyal ortamlarda sinirlerimiz alt üst olabilir,nedensiz yere bu sinirimizi ev ortamından çıkabiliriz.Topraklanmanızı öneririm.Dışarıda oluşan sinirsel durumunuzu evinizde sakın ortaya çıkarmayın.Nedensiz yere ailenizin kalbini kırabilirsiniz.

Dengemiz biraz sarsılabilir haftanın ilk iki günü ancak tüm haftaya kapsayacak şekilde görünmüyor.İlginç olan şudur ki bu koşuşturmalar içinizdeki değişimin ön plana çıkmasını sağlayacak.Yukarıda belirttiğim gibi kendinizi topraklar ve sakin bir şekilde merkezinizde kalırsanız dışarı yaydığınız enerjiler oldukça güzel olacak.İnsanlardan sizi motive edici yorumlar alabilirsiniz.Bu aşamada kendinizi bütün gün koşup yorulan,ama akşam evinde huzurla dinlenip günün stresini atan bir kişi gibi hissedeceksiniz.Bilirsiniz,evdeki huzur hiçbir şey ile değişilemez.Bu duyguda olacaksınız.

Ağır adımlar atmakta fayda var.İkili ilişkilerde de yanlış anlaşılmaya müsait bazı koşullar doğabilir.Duygusallığın ön planda olacağı bu hafta değişen ruh halimiz kişilerde kendimiz hakkında bazı soru işaretleri oluşturabiliriz.Durup dururken parlamalar,anlamsız açıklamalar  yaşayabiliriz.
Maddi açıdan da dolunagın etkisiyle biraz yorucu bir hafta bizi bekliyor.Faturalar,ödenmesi gereken tutarlar ön plana çıkabilir.Mantıklı bir şekilde hesabımızı yaparsak biraz da olsa rahat bir nefes alabileceğiz.

Lütfen olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya çalışalım.Detaylara abartı şekilde yaklaşmayalım.Elbette hayatın meydana getirdiği gelişmelere çoğu zaman ayak uyduramıyoruz ancak haftanın enerjisi,var olan yüklerin psikolojik olarak daha da ağırlaşabileceği yönünde bizleri uyarıyor.Var olan pürüzleri kafamızda büyütüp farklı farklı senaryolar türeterek sıkıntıya girebiliriz.O nedenle,biraz akışta kalmaya çalışmanızı öneririm.Duygularınızı bastırmayın.Ancak bastırmayın derken sinirlendiğinizde önünüze gelene bağırıp çağırmaktan bahsetmiyorum.Uygun şekilde o an şiddetli yaşadığınız duygulardan özgürleşmeye çalışın.Zihninizi dağıtacak aktiviteler yapın..En basiti güzel bir kitap okuyun..

İkili ilişkilerdeki sorunları ortaya yatırmak ve çözüme kavuşturmak için haftanın sonlarına doğru uygun koşullar doğacak.Perşembe akşamı itibariyle ilişki ile ilgili gelişmeleri şekillendirebilir,sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

Spiritüel olarak bu hafta duygusal olarak şifalanma konusunda farklı çalışmalar yapılabilir.Özellikle kalp çakrasına ve karın çakrasına yönelik yapılan şifa çalışmaları ruhsal aydınlanma ve merkezinize odaklanma açısından oldukça önemli.Değişim yaşıyorsanız ve ayak uyduramamışsanız buna yönelik "an"da kalma meditasyonları yapıp değişime ayak uydurmak için bir adım atabilirsiniz.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğimle,

Abramelin..

25.02.2013 DOLUNAY ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

25.02.2013 Dolunayı saat 22:25'de Başak burcunda meydana gelecek.Başar burcunun etkisi pazartesi oldukça yoğun bir şekilde bizleri etkilemiş olacak.


Dolunay,ayın artık yavaş bir şekilde küçülmesini simgeler.Hayatımızı bu esnada bizler gözden geçirir ve farklı farklı düşünceler içerisinde geziniriz.Özellikle kopuşlar ve vazgeçişler için kararlar almak isteriz.Çoğu zaman bir karar veririz ancak hayata geçirmek için biraz daha itici bir kuvvete ihtiyaç duyarız.

Normalden fazla bir titizlik,detaylara önem verme,eleştirel bakış açısındaki abartılar ön planda olacak.Geçmişte yaşadığımız deneyimlerin detaylarına girmemiz an meselesi.Burada iki önemli bir durum var.Ya detaylar arasında kaybolup huzursuzluğu deneyimleyip kafamızı karıştıracağız ya da detaylara genel bir göz atıp hayatın gizemli yolunda yürümeye devam edeceğiz.

Mistik gizemli yoL değişimdir,içimizdeki güçtür,amaçtır,güzelliktir..Bilinmeyene doğru atılan her adım bizi tedirgin ederken var olan koşulların dışında bir boyut oluşturduğu için bir yandan da cezbeder.Yeni kararları hayatımıza dolunay etkisiyle sokabiliriz.Mantıklı bir şekilde plan yapıp adım atmak temel taştır.Farklı çözümler daima vardır ancak onları görebilecek gerçek gözler ne yazık ki her insanda yoktur.Maddi koşullara saplanıp kalan benliğimiz evrenin bize göstermek istediği işaretleri görmezden gelir,dikkate almaz.Oysa o işaretleri bir görebilsek hayatımız değişir ve renklenir.Adım atmaktan korkmayın,gözlerinizi dört açın.Gizli işaretler her alanda karşımızda..Kitap okurken karşımıza çıkan bir cümle,radyoda çalan bir şarkının sözü,otobüste sohbet  eden insanların ağızından çıkan bir kelime..

İşte başak burcunun detaycılığını,titizliğini  dolunayda bu şekilde değerlendirelim.Çözüm odaklı yaklaşalım.Hayatımızı bir bütün olarak ele alalım.Ruhsal anlamda sıkıntıdaysak eğer nedenlerine odaklanalım,arkasına sığındığımız bahanelere değil..Sabırsızlık hissi de ön planda olabilir.Bastırdığımız duygular "kapris" olarak ortaya çıkıp deformasyona uğrayabilir.Huzursuz bir iletişim kurabiliriz.Dikkat edelim.
Sağlığımıza dikkat edelim.Uzun süredir ihmal edip duymazdan geldiğimiz bedenimizin sesini dinleyelim.Çünkü dolunayın etkisiyle bu ses, çığlığa dönüşebilir.

Duygusal anlamda hassas olanlar,farklı adımlar atmayı deneyebilirler.Aşk acısı,yalnızlık hissi baskınsa bu duyguları bilin ki abartan ve şekillendiren sizsiniz.Gerçeği gerçeklikten uzaklaştırıp şekillendirip,şekilllendirdiğimizden etkilenip acıya teslim olanlar bizleriz.O nedenle mantıklı olalım.Gözlerimizi kapatıp nefesimize odaklanalım.An'da kalabilmek önemlidir.Eğer anda kalırsanız çözümde üretirsiniz.Kendinizi şifalandırmak için bu yönde yapılan bir eylem,başak burcunda gerçekleşecek dolunayın desteğiyle küçük mucizeler yaratabilir.

Bilin ki "gizem" hayatın ta kendisidir.Hayatın gizemini keşfetmeye çalışmak ve onun gizemli patikasında yürümek için nefes almak,ruha seslenen bir şarkıdır.Ruh bu sesi duyarsa hayatın bize sunduğu gizli işaretleri takip eder ve tatmin edene ulaşır.Elbette  gizem içerisinde yürümek o kadar kolay değildir.Maddi olaylara saplanan benliğimiz zaman zaman bunun anlamsız olduğunu vurgulayıp geri dönmemizi isteyebilir.Ama ona kulak vermeyin.Temkinli şekilde ilerleyin ve ruhunuzla şarkıya eşlik edin..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğimle,

Abramelin..

17 Şubat 2013 Pazar

18 - 24 ŞUBAT ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

Bu hafta Raven Grimassi ve Stephanie Taylor'ın  "The Hidden Path" destesini kullandım.40 karttan oluşan bu destenin temelinde tabiatın gücü yatmaktadır.Danıştığınız her konu için size net ve açık mesajlar iletir.


Haftanın ilk günü itibariyle olumsuz koşulların yavaş yavaş ortadan kaybolacağı görünüyor.Ancak olumsuz koşulların kaybolması direkt her leyin netleşmesi anlamına gelmiyor.Olumsuz koşulların sahneden çekilmesi isteklerimizin özünde yatan gerçekleri ortaya çıkaracak.Şu ana kadar beklediğiniz şeylerin aslında temel isteklerinizi yansıtmadığının farkına varacaksınız.İlk bakışta sizi sarsan biraz boşluğa iten bir durum olabilir ancak bu durum herkesin hayrına gerçekleşir.O nedenle üstelemeden olayı sindirip sakinleştikten sonra tekrar elinize almanızı tavsiye ederim.

Birçok kişi için yeni ufuklara hareket etmesi söz konusu olacak.Bir ilişkinin sona ermesi,iş değişikliği kararı gibi radikal değişimler ön planda.Kafanıza takılan soruların cevabını dışarıda bulamayacağınız için içe yönelme olabilir.İçsel sesi dinlemeye yönelik yapılacak bu eylem zaman zaman melankolik bir ruh hali içine girmenize neden olabilir.Önemli olan cevabın içimizde saklı olduğunu bilmemizdir.Sezgilerinize güvenin ve odaklanın.

Ortaklaşa hayata geçirilebilecek projeler için çok uygun bir hafta.Bireysellikten çok bütün olarak hareket edebileceğiniz ve olumlu sonuçların ortaya çıkabileceği çalışma ortamlarından faydalanmanızı öneririm.

Çevrenizdeki insanlara yol gösterebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.Ama bu yol gösterme kavramı akıl vermekten çok ciddi bir konuda,deneyimlerinizi paylaşmak,yol göstermek ve kişileri belirli bir duruma hazırlamak şeklinde olacak.Kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak bu rehberliğin tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.İnsan olarak kendimizi zaman zaman şımartmamız gerekir.

İlişkiler açısından da belirsizliklerin ortaya çıkması,hatta silik görünen manzaraların ardında daha da gizlenmiş bazı öğelerin farkına varılması can sıkıcı durumlar yaratabilir.Bazı şeylerin saklanması gizli kapaklı işlerin çevrilmesi hoş olmayan şeyleri meydana çıkarabilir.Akışta kalmakta yarar var.

Spirituel anlamda daha derin çalışmalar yapmak için özellikle perşembe ve cuma günlerini iyi değerlendirin.Gizemcilik,okültizm ile ilgili konularda belirttiğim günlerde yapılan çalışmalar/araştırmalar farklı bakış açılarını benimsemenizi ve daha da ileriye başarılı adımlar atmanızı sağlayabilir.Ancak spirituel tarzdaki çalışmalarınızı bu hafta bireysel olarak yapmanızı öneririm.Grup çalışmalarında enerjilerin dağılması,verimsiz sonuçlar doğurabilir.O nedenle kendi başınıza yapacağınız çalışmalar fazlasıyla yarar sağlayacaktır.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğiyle,

Abramelin..

11 Şubat 2013 Pazartesi

11 - 17 ŞUBAT ÖNGÖRÜLERİ..

Herkese merhaba!

Bu hafta hepimiz için oldukça hareketli geçecek.10 şubat yeni ay enerjisinin etkisiyle bu hafta aklımıza takılan birçok şey şekillenecek ve netleşecek..


Öncelikle çevremizdeki insanların yardım talepleri kendi içimizde hesaplaşmalara neden olabilir.Normal şartlarda her insan yanındakilere yardım eder ancak bu hafta ciddi şekilde yardım talepleri ile karşılaşmanız olası.Hatta bazı yardım taleplerine karşı sergilediğimiz kararsızlık duygusu bir süre sonra "anaç" bir enerjiye dönüşerek çevremize besleyici bir etki sağlamamıza yardımcı olabilir.Etki alanınızın genişlediğini hissedip, kendinizi değerli hissedebileceğiniz olayların içerisinde yer alacaksınız.Yaratıcılığınızı kullanıp çevrenize olumlu şekilde etki edeceksiniz."Bir mum alevi diğer mumları da yakarak karanlığı aydınlığa dönüştürebilir." bu söz doğrultusunda bir zincirin halkasına dahil olabilirsiniz.Fakat her şeye yetebilme arzusu sizi fazlasıyla motive ederek bazı gözden kaçan detayların sorunlara dönüşmesine neden olabilir.O nedenle temkinli hareket etmek en doğrusu.

Kendisini çevresel faktörlerden dolayı izole edenler için sığınaklarınızdan çıkma vakti diyebilirim.Bu haftaki koşullar biraz sosyal olmanızın gerektiğini,sizi sarsan koşulların yumuşayacağını ve pozitif adımlar atabileceğinizi simgeliyor.Kendinizi geri planda bırakmış olabilirsiniz ancak bu durum boşa geçen bir zaman değildir.Farkında olmadan yaşadıklarınızın analizini yaptınız ve gereken deneyimi kazandınız.Şimdi yola çıkma zamanı..

Yarım kalan işleriniz varsa bunları tamamlamak için haftanın ortalarına doğru girişimde bulunmanızı öneriririm.Var olan engellerin etkisi hafifleyerek sizin rahat bir şekilde konuyu ele almanıza yardım edecek.
Ertelediğiniz ve yeteri kadar incelemediğiniz "küçük bir sorun" olarak adlandırdığınız bazı pürüzler varsa burada çok dikkatli olmanız gerekiyor.Bu hafta içerisinde ufak tefek diyerek ilgilenmediğiniz bazı sorunların asıl nedenleri sarsıcı ve yorucu olabilir.Vizyonunuzun anlıkta olsa değişmesini sağlayacak bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Bu haftanın en ilginç olayı ise sevgililer günü..İlginç olan kısmı şu ki 14 şubatta insanların ortak bilinci bu güne normalden fazla enerji yönlendirerek günün aktifliğini yükseltir ve şifa,majik çalışmalar için uygun koşullar sağlar.Kalbiniz kırıksa şifa çalışması yapabilir,ruhunuzu onarabilirsiniz.Sevgiler gününde eğer bir sevgiliniz varsa şaşırabileceğiniz bazı açıklamalar duymaya hazır olun.Sevgiliniz ile aranız bozuksa 14 şubat sabahı olumlu niyetler içerisinde meditasyon yapmanızı ve hatta imkanınız varsa niyetinizi yazıp pembe bir kuvars kristali altına bu kağıdı koyarak sıkıntılarınızdan özgürleşip ilişkinizdeki sorunların çözüldüğünü imgeleyebilirsiniz.Sembolik olarak yapılan bu işlemler bilinçaltımızdaki kalıpları kırarak yapıcı olmamızı sağlar.
Sağlık açısından biraz daha kendimize özen göstermemiz gerekiyor.Bu hafta yağlı,baharatlı yiyeceklerden uzak durmakta fayda var.Daha hafif yiyeceklerle beslenerek kendimizi arındırıp bu haftanın enerjisine uyumlayabiliriz.Soğuk algınlığına da dikkat etmenizi öneririm.

Hayatına ciddi şekilde yön vermek ve yeniden doğuşunu başlatmak isteyenler hayatlarının kayıp parçalarını bu hafta bulabilir ve kafaları biraz karışabilir.Bir şeyi istemekle istenen bir şeyin hayata geçmesi çok farklı iki durumdur.Dolayısıyla kayıp parçalarınızı bulur bulmaz harekete geçmek yerine yaşadıklarınızı sindirip sakinleşmenizi ve sonraki haftalarda adım atmanızı öneririm.

Maddi açıdan sıkıntıları olanlar için yeni kaynaklar bu hafta ortaya çıkıyor.Borçlarınız varsa borçlarınızı ödeyebileceğiniz sağlam bir kaynaktan yardım almanız ve rahat bir nefes almanız olası.Evrenin bereketi herkese açıktır önemli olan onun kalp atışlarını duymak,onun bilincine-bolluk bilincine- adım atmaktır.

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğimle,

Abramelin.


8 Şubat 2013 Cuma

10.02.2013 YENİ AY ÖNGÖRÜLERİ..


Herkese merhaba,

Yeniay 10.02.2013 pazar günü saat 09:21'de Kova burcunda gerçekleşecek.Farklı etkiler ön planda olurken,içsel potansiyelimizi daha fazla ortaya çıkarabileceğiz.


Hepimizin bildiği gibi çocukluk dönemleri masumlukla sarmalanmış ve huzursal gerçeklikle bütünleşmiştir.Çoğumuz bu iki unsurdan ne yazık ki uzaklaşmış,kendi yarattığımız korku ve endişeler ile hayatımıza devam etmişizdir.Zaman zaman içimizdeki çocuk sesini duyurmaya çalışsada pek başarılı olamamıştır.Ancak yeniay döneminde içimizdeki çocukla,öz benliğimizle kolayca irtibata geçeceğiz.

Özellikle pazar günü öğleden sonra bakış açımızda farklılıklar meydana gelecek ve normalde bakmadığımız pencerelerden kendimize bakacağız.Çevresel olarak biraz stresli bir durum söz konusu. Ancak  içimize odaklanıp kendimizi rahatlatacak  aktivitelere verirsek yeniayın negatif yönünü kolaylıkla kendimizden uzaklaştırabiliriz.
Zaman zaman duygusal anlar yaşayabilir,geçmişse özlem duyulabiliriz.Burada önemli bir ayrıntı var.Geçmişi anarken şu an da gözümüzden kaçan bazı fırsatları görebilir,dışa dönük davranışlar sergileyebiliriz.Yani geçmişe takılıp kalmak,şu anın hazzından uzaklaşmak söz konusu olmayacak.Bu güzel bir etki..

Sonuçlanmasını beklediğiniz bir olay varsa bu, sizin hayrınıza sonuçlanacak.Aslında herkesin hayrına..2012'den beri edindiğiniz deneyimlerin meyvelerini yeniayın etkisiyle toplayabilir,bazı kesin kararlar verip hayatınıza farklı bir yön vermek isteyebilirsiniz.
Duygusallıktan dolayı gün içerisinde iletişim kopuklukları yaşanabilir,yanlış anlaşılabiliriz.Bu gibi bir durumda direkt savunmaya geçmek yerine kendi merkezimizde kalıp durumu düzeltebiliriz.Ortamlar biraz gergin olabileceği için direkt savunmaya geçmek hoş olmayan sonuçlar doğurabilir.
Duygusal anlamda bir ilişkiye başlamak isteyenler için pek uygun bir zaman değil.Kovanın etkisiyle normalden farklı bir sevgi karşı tarafa yansıtabilir ve karşı tarafın kafasında soru işaretleri oluşturabilirsiniz.Bu nedenle yeniay da istediğiniz kişi ile düşündüğünüz ilişkiye niyet edip,önümüzdeki haftalara bırakın derim.

Meditasyon için çok güzel bir gün olacak.Yüksek benliğinizle kolayla irtibata geçip,ilahi plana odaklanıp hayatınızın kayıp parçaları olarak düşündüğünüz kısımları tamamlamak adına ruhsal rehberlerinizden bilgi alabilirsiniz.Meditasyonlarınızda evrenle bütünleşin..Olduğunuz yerden yarattığınız meditatif unsurları düşünmeyin..Kendinizi de dünya içerisinde görebileceğiniz bir noktaya koyun..Evren ile "bir "olun.Kendinizi ve çevrenizdekileri şifalandırmak,bazı çalışmalar yapmak için uygun bir gün.

Akşam saatlerine doğru kendinizi biraz amaçsız hissedebilirsiniz ancak bazı zamanlar bazı duyguları hissetmek gerekir.Böyle bir duygu içerisinde girdiğinizde olayı üstelemeyin..Akışta kalın..Günlük rutin işlerinizi yapın..çıkın dolaşın..Bilin ki bu amaçsız ruh halinin içerisinde  şu an ki bilincinizin algılamadığı bir "amaç" vardır.Eğer akışta kalırsanız bunun sinyallerini yavaş yavaş alıp,amaçsız olarak nitelendirdiğiniz halinizin keskin şekilde değişeceğini görebilirsiniz.
Sonuç olarak yeniayın enerjisi bizler için..Onu yönlendirmekte bizim elimizde..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğimle,

Abramelin.

3 Şubat 2013 Pazar

04 - 10 ŞUBAT ÖNGÖRÜLERİ..



Herkese merhaba,

Bu haftaki yorumlarım için Colette Baron-Reid'in "The Enchanted Map Oracle Card" destesini kullandım.


Bu hafta planlı ve programlı şekilde kendi dünyanızı değiştimek ve geliştirmek için farklı yollar ile karşılaşacaksınız.Niyetinize sahip çıkın.Her şekilde onu sahiplenin ve gerçekleşmesi için tasarladıklarınızdan korkmayın.Bekleyen o kadar çok şey var ki hayatımızda..Önemli olan "bekleme" olarak adlandırdığımız erteleme alışkanlıklarımızdan kurtulmaktır.Eski alışkanlıklardan kurtulmak zor olsada bunu başarabileceğiniz bir haftadasınız.Alışkanlık olarak bahsettiğim standart kalıplar değildir.Kişilere karşı bağlantımızın soyutlanmasıdır.Yani takılıp kalmamızdır.

Beklediğiniz bir yardım,para,destek gibi bir şey varsa bu hafta bu şeyi alacaksınız.Duygusal olarakta uç sınırlarda olacaksınız.Olumsuz anlamda bir durum söz konusu değil.Şükran ve minnettarlık duygusunun verdiği huzurun oluşturduğu bir duygusallık olacak.Öyle ki bu ruh hali içerisindeyken affetmediğiniz kişileri affedip üzerinizdeki yükleri atacaksınız.
Zaman zaman eskiyi anma hatta bazılarımızda eskiye odaklanma,eskiyi yaşama gerçekleşebilir.Ancak burada dikkat etmemiz gerekiyor.Geçmişi hatırlamak,anmak ve ders almak çok doğru bir şey fakat geçmişe takılıp kalırsak şimdiki an'dan kopup olumsuz bir ruh hali içerisinde kıvranırız.Bu nedenle kartlar geçmişe sağlanmamız gerektiğini vurguluyor.

Adlandırmadığınız bazı gelişmeler yaşanabilir.Kendinizi bilinmezliğin içerisinde hareket ediyormuşcasına hissedebilirsiniz.Panik yapmayın.İçgüdünüzde hareket edin.Riskli gibi görünebilir fakat bilinmeyene dokunup ruhsal rehberlerinizin eşliğinde başarılı bir ilerleme yaşayabilirsiniz.
Maddi ve manevi bu hafta kendimizi oldukça cömert hissedeceğiz.Çevremize verdiğimiz destekler kendimizi mutlu hissetmekle beraber bolluk bilincine de ulaşmamızı sağlayacak.Para harcarken ki tedirginliğimiz azalacak ve bereketin kapılarını aralayacağız.

Ciddi adımlar atmak için uygun bir ortam söz konusu değil bu hafta.Mantıklı,ağır ve temkinli adımlar atmamız gerekiyor.Bir iş anlaşması,evlilik,boşanma vb. ile ilgili önemli bir karar verdiyseniz bunu bu hafta uygulamamanızı öneririm.En azından  bu hafta içsel olarak kendinizi ölçüp tartın.Harekete geçmeyi sonraki haftaya bırakın.

Yeni kişilerle tanışmanız,flörtler yaşamanız ve motivasyonunuzu yükseltecek kişilerle tanışmanız olası.Eğlenceli ve keyifli ortamlarda bulunabilir,yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.Hatta bazılarınızda aşk duygusu ön plana çıkabilir.Fakat uyarmak isterim bu hafta bir anda yeni bir kişiye karşı hissedilecek "aşk" gerçek aşlk değil.Yani bulunduğunuz koşulların yarattığı geçici bir his.Bu nedenle hem karşı tarafı umutlandırıp acık cektirmemek için hem de kendi ruhsal sağlığınızı sarsmamanız için duygularınızı değil mantığınızı ön plana atın.
İlişkisi olan kişiler için biraz rutin bir hafta olacak.Rutinlikten gelen sıkıntılardan dolayı anlamsız tartışmalar yaşayıp gereksiz yere birbirinizi kırabilirsiniz:Bu nedenle ufak tefek programlar yapıp rutinliğinizi biraz da olsa hareketlendirebilirsiniz.Ayrıca beklediğiniz çok güzel bir teklif varsa aşka dair,o da  bu hafta gerçekleşecek..

Kutsallığın hayatınıza daim olması dileğimle,

Abramelin..